DNEVNI HOROSKOP za 11. Jul: OVIM znacima dolaze PROMJENE. Mogu očekivati NEOČEKIVANO!-

DNEVNI HOROSKOP za 11. Jul: OVIM znacima dolaze PROMJENE. Mogu očekivati NEOČEKIVANO!-

10 srpnja, 2022 0 By Admin

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dan ispred vas bit će svakako jedan od onih dana koje možemo nazvati lijepim danom. S poslovne strane jedna osoba će promijeniti radno mjesto, a to će mnoge obradovati. Upravo je ta osoba radila spletke i unosila nemir između svih.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Podvucite crtu i recite “dosta”. Neki ljudi neprestano isisavaju iz vas energiju, a vi im to dopuštate. Ništa nećete izgubiti ako prestanete dopuštati takve stvari. Baš naprotiv, dobit ćete svoj mir. Vašu dobrotu iskorištavaju, a vi im to dopuštate. Posvetite se više dragim ljudima i svojim obavezama, nego takvim osobama. Narušavaju vam zdravlje i vlastiti mir.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Poslovni dan će u vas unositi nervozu. Nervirat će vas šaputanje radnih kolega i imat ćete osjećaj da ste vi glavna tema. Niste. Radite svoj posao i ne obazirite se.

Nećete biti spremni na kompromis koji će vam ponuditi vas partner. Oko određenih stvari imate različita mišljenja i stavove. Često se vraćate na to i raspravljate o tome.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan vam nije idealan na poslovnom planu, stoga pažljivo i koncentrirano obavljajte posao da bi izbjegli određene propuste ili greške.

Vaša voljena osoba učinit će nešto što će u vama probuditi dozu sumnje i ljubomore. Reakcija vašeg partnera bit će burna. Ne upuštajte se u nikakve rasprave, jer nećete izaći kao pobijednik.

 

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02. )

U danu ispred vas, vaš partner će biti vrlo dobrog raspoloženja što će također pozitivno djelovati na vas. Više šale i smijeha u vezi vam svakako nedostaje.

Na poslovnom planu neke radne kolege bi mogle promijeniti radno mjesto. To će za vas biti dobra vijest.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

U danu ispred vas, čut ćete glasine o vama dragoj osobi što će vas potpuno ostaviti bez teksta. Zaokupljeni ćete biti time ostatak dana. Vaša voljena osoba će na sasvim krivi način shvatit  vaše ponašanje, te donijeti potpuno pogrešne zaključke.

Na poslovnom planu budite oprezniji. Jedna osoba vam svakako nije prijatelj, iako se ponaša kao da je. Sve što radi, radi isključivo za svoju korist služeći se vama.

Stranice: 1 2