3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 11. jula 2022.

Ribe

Tvoj ludi bivši se vratio za još luđa vremena, a nitko na svijetu ne zna bolje od tebe koliko malo te zanima ta osoba. Da li ga to zaustavlja? Je li ga to ikada zaustavilo? Zapravo, kada ste vas dvoje bili zajedno kao stavka, postavili biste pravila i dopustili da se znaju vaše granice, a što bi ta osoba učinila?

Gazi sva tvoja pravila i granice, bez brige i uz veliki smijeh. Ova osoba je loša i ti to znaš. Vjerojatno ste imali sjajan s**s s njim, zbog čega ste se uvjerili da tu ima nešto više, ali, više nikako ne možete misliti da postoji nešto više od toga. Ova osoba je prijetnja.

 

Bik

Posljednje što vam sada treba je iznenadni posjet vašeg ludog bivšeg, stoga budite upozoreni; on dolazi. Možda se neće pojaviti kao kucanje na vrata, ali doći će kao poruka ili telefonski poziv. Ovaj tranzit je divlja karta koju niste planirali, a s njom dolazi nered i kaos koji mogu srušiti vaše dobro zacrtane planove.

Ova vam osoba nije potrebna u vašem životu i to znači da morate biti jaki kada vam se obrati jer biste mogli biti u iskušenju. Volite li kaos?

Možda i jeste…ali je li vam ikada išlo u prilog? Prestani popuštati svojim mazohističkim hirovima. Ovaj tvoj bivši nije ovdje da donese radost i dobre vijesti. On postoje isključivo kako bi unio sumnju i tjeskobu. Shvaćate poantu?

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 11. jula 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top