3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI USKORO VRAĆA !

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI USKORO VRAĆA !

5 siječnja, 2024 0 By Admin

Izgleda da su ludi bivši večeras vani. Sljedeće što znaš, stari ludi bivši će se vratiti i pokucati. Ups! Progovorio prerano.

Evo poante: imamo vrlo čudan tranzit, a njegova glavna značajka je kaos. Ovo je vrsta tranzita koja vraća sve luđake iz drvene industrije i vraća ih u naše živote. O, dovraga ne.

Energija koja je povezana s ovim određenim tranzitom natjerat će određene ljude da pomisle da je u redu gaziti sve granice drugih ljudi.

Zapravo, nepoštivanje granica bit će glavni događaj. Samo u slučaju da mislite da je sigurno vratiti se u vodu…dun dun…dun dun…dun dun…

Tvoj ludi bivši se vratio u grad i što on želi? Da ne poštuje tvoj novi život, da te čini nervoznim, da ti kvari mir i naravno, da te vrati u svoje život.

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA:

VODOLIJA:

Posljednja stvar s kojom bi ikada više želio biti u vezi, do kraja života, je ta osoba za koju sada smatraš da je luda bivša. Ova osoba je opasna, neodgovorna i arogantna i želi vas natrag. Uf, kako ovaj tranzit navodi ovu osobu da misli da je zapravo dobrodošla natrag u vaš život.

Tako je u krivu, tako je jako u krivu. Očekujte poziv ili bilješku na društvenim mrežama. Igrat će svoje stare šarmantne trikove i učiniti da se osjećate kao da mu ponovno možete vjerovati, što je naravno nešto što vas je iskustvo naučilo da nikada ne radite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zadnje što ti treba u životu je ovaj tvoj ludi bivši, i ako dođe do tebe. Blokiraj ga. Neka zna da je ovoj stvari došao kraj.

BLIZANCI:

Tvoj ludi bivši se vratio za još luđa vremena, a nitko na svijetu ne zna bolje od tebe koliko malo te zanima ta osoba. Da li ga to zaustavlja? Je li ga to ikada zaustavilo? Zapravo, kada ste vas dvoje bili zajedno kao stavka, postavili biste pravila i dopustili da se znaju vaše granice, a što bi ta osoba učinila?

Gazi sva tvoja pravila i granice, bez brige i uz veliki smijeh. Ova osoba je loša i ti to znaš. Vjerojatno ste imali sjajan s**s s njim, zbog čega ste se uvjerili da tu ima nešto više, ali, više nikako ne možete misliti da postoji nešto više od toga. Ova osoba je prijetnja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV:

Posljednje što vam sada treba je iznenadni posjet vašeg ludog bivšeg, stoga budite upozoreni; on dolazi. Možda se neće pojaviti kao kucanje na vrata, ali doći će kao poruka ili telefonski poziv. Ovaj tranzit je divlja karta koju niste planirali, a s njom dolazi nered i kaos koji mogu srušiti vaše dobro zacrtane planove.

Ova vam osoba nije potrebna u vašem životu i to znači da morate biti jaki kada vam se obrati jer biste mogli biti u iskušenju. Volite li kaos?

Možda i jeste…ali je li vam ikada išlo u prilog? Prestani popuštati svojim mazohističkim hirovima. Ovaj tvoj bivši nije ovdje da donese radost i dobre vijesti. On postoje isključivo kako bi unio sumnju i tjeskobu. Shvaćate poantu?