3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 11. jula 2022.

Izgleda da su ludi večeras vani. Sljedeće što znaš, stari ludi bivši će se vratiti i pokucati. Ups! Progovorio prerano.

Evo poente: imamo vrlo čudan tranzit, a njegova glavna značajka je kaos. Ovo je vrsta tranzita koja vraća sve luđake iz drvene industrije i vraća ih u naše živote. O, dovraga ne.

Energija koja je povezana s ovim određenim tranzitom natjerat će određene ljude da pomisle da je u redu gaziti sve granice drugih ljudi.

Zapravo, nepoštivanje granica bit će glavni događaj. Samo u slučaju da mislite da je sigurno vratiti se u vodu…dun dun…dun dun…dun dun…

Tvoj ludi bivši se vratio u grad i što on želi? Da ne poštuje tvoj novi život, da te čini nervoznim, da ti kvari mir i naravno, da te vrati u svoje život.

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 11. jula 2022.:

Škorpija

Posljednja stvar s kojom bi ikada više želio biti u vezi, do kraja života, je ta osoba za koju sada smatraš da je luda bivša. Ova osoba je opasna, neodgovorna i arogantna i želi vas natrag. Uf, kako ovaj tranzit navodi ovu osobu da misli da je zapravo dobrodošla natrag u vaš život.

Tako je u krivu, tako je jako u krivu. Očekujte poziv ili bilješku na društvenim mrežama. Igrat će svoje stare šarmantne trikove i učiniti da se osjećate kao da mu ponovno možete vjerovati, što je naravno nešto što vas je iskustvo naučilo da nikada ne radite.

Zadnje što ti treba u životu je ovaj tvoj ludi bivši, i ako dođe do tebe. Blokiraj ga. Neka zna da je ovoj stvari došao kraj.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 11. jula 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top