Sedmično čitanje TAROT KARATA prema svakom horoskopskom znaku od 11. do 17. jula 2022. Evo kome karte predviđaju VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE!

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Pet pehara

Ovaj tjedan je gorko-sladak za vas. Pomirili ste se s prepuštanjem, i iako ste osjetili bol zbog te nevezanosti, možete zadržati sretna sjećanja za sva vremena. Bol je sada službeno gotova i možete nastaviti ostatak svog života kao osoba koja se odlučila osloboditi tuge. Ono što ostaje su dobre lekcije koje ste dobili i spoznaja da, da, doista, možete nastaviti, u miru i ljubavi.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

As štapića, obrnuto

Ovaj vam tjedan donosi potresan pogled na sebe u ogledalu. Učinili ste nekoliko ‘loših’ stvari, a ovaj vam tjedan omogućuje da shvatite da su vaši postupci u srcu ovotjedne nevolje. Možda ste pokušali maknuti nekoga sa slike, ali na duge staze ta je osoba samo profitirala od vaše potrebe da je uništite. Morate odabrati svoj sljedeći potez, znajući da vaš život ovisi o tome.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Sedmica mačeva, obrnuto

Možda ste čitač karata, budući da ovaj tjedan dajete mnogo savjeta. Spremno vjerujete svom osjećaju i stojite iza svojih riječi. Ako tako odlučite, možete biti susretljivi, posebno prema jednoj osobi u vašem životu za koju se čini da je upravo sada potreban savjet. Vi ste starješina, učitelj, intuitivni govornik koji je tu da pomogne, ako netko pita.

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Stranica sa štapićima, obrnuto

Očekujte da će se sav pakao dogoditi na društvenim mrežama, dok drsko pokušavate nekoga srušiti samo da biste saznali koliko je ljudi zapravo na njihovoj, a ne vašoj strani. Ovo će vam potrošiti tjedan; osjećate da ste u pravu i vaše se mišljenje mora računati. Pa ipak, napadat će vas anonimni stranci koji neće štedjeti oštre uvrede da vam slome duh. Aktivisti iz fotelje ostaju neviđeni dok ste vi tamo, goli pred cijelim svijetom.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Osmica mačeva, obrnuto

Ovaj će tjedan biti potreban pojačan osjećaj svijesti jer postoji nešto što ne vidite jasno. Možda ste se uvjerili da je sve u redu, ali postoji nešto što zahtijeva vašu pozornost, a vi morate biti oprezni i brzi. Možda ćete morati poduzeti brzu akciju; ne oklijevajte i ne budite naivni. Stvari vašeg života su krhke; čuvaj ono što je tvoje.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Trojka pentakla, obrnuto

Ovaj tjedan dovodi vas u dodir s vlastitom prosječnošću. Niste obavili dobar posao na poslu i vi to znate. Možda to jednostavno niste osjećali ili vam je dosadio sam rad, ali ovaj ste tjedan postavili naš inferiorni proizvod i manje od zvjezdanih postignuća. Možda se zbog toga osjećate razočarano, ali također znate da ste vi odgovorni i da to možete popraviti ako želite.

Sedmično čitanje TAROT KARATA prema svakom horoskopskom znaku od 11. do 17. jula 2022. Evo kome karte predviđaju VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top