Sedmično čitanje TAROT KARATA prema svakom horoskopskom znaku od 11. do 17. jula 2022. Evo kome karte predviđaju VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Devet pentakla

Postoji dobra šansa da ćete ovog tjedna raditi na domu, brinuti se za stvari poput renoviranja, dizajna interijera – čak i sigurnosti doma. Marljivo radite kako bi sve bilo u redu i uspjeli ste ostvariti zadatke koji zahtijevaju veliku koncentraciju i viziju ljepote u kućnom prostoru. Ponosite se svojim postignućima ovog tjedna i radite sjajan posao kako bi sve uspjelo.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

As pentakla

Čeka vas fantastičan tjedan ispunjen onim što vas čini najzadovoljnijima. Na pravom ste mjestu u pravo vrijeme, a to je zato što ste sami došli tamo. Možete vjerovati svojoj intuiciji jer sada izgleda da vam donosi plodove. Dogurali ste tako daleko, a ovaj vam tjedan pokazuje točno što vam vaša pozitivna energija i dobar trud mogu donijeti. Vi ste sretni i mudri, pametni i učinkoviti.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Kralj pehara

Vrlo ste usredotočeni ovaj tjedan, a vaš glavni interes vrti se oko umjetnosti i znanosti. Možda ste u poziciji da educirate druge budući da ste stručni u svom specifičnom području i vrlo ste sretni da podijelite svoje znanje. Povjerljivi ste član ove zajednice i drago vam je što ste uz nju ostali sve ove godine. Ljudi vam dolaze po savjet, a vi ste tu za njih, spremni i voljni podijeliti ono što ste naučili.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

As pehara, obrnuto

Ovaj vam tjedan donosi ljutnju i misli o revolucij. Zabrinuti ste za određene ljude u svom životu i želite ih zaštititi od zla. Nešto vam se komeša u utrobi i čini vam se da želite prkositi zakonima koji su vam postavljeni. Osjećate se kao da ne možete sjediti i gledati kako se stvari raspadaju, a ipak niste sigurni kako provesti promjenu u koju tako očajnički vjerujete.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Kraljica pehara, obrnuto

Ovaj tjedan dovodi vas u sukob s nekim za koga znate da nije vrijedan povjerenja. Vi to odmah znate, a ipak, gledate kako ova osoba prolazi kroz pokrete uništavanja nečega što smatrate vrijednim. Ne moraju se nužno izvući s tim, budući da ste oduševljeni njihovim aktivnostima; međutim, mogu nanijeti štetu vama i vašima, pa suzbijajte to u korijenu, kako se kaže. Intervenirajte u vlastito ime.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Trojka pehara

Doživjet ćete veliko iscjeljenje u svom životu. Prošli ste kroz nekoliko problema koji su vas sputavali i sada sve izgleda obećavajuće, mirnije. Osjećate se dobro u životu i želite podijeliti radost s prijateljima. Ovaj tjedan ćete biti malo društveniji nego inače, a to je upravo ono što vam je trebalo. Uživaj u svom životu i budi sretan što si na putu ozdravljenja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Sedmično čitanje TAROT KARATA prema svakom horoskopskom znaku od 11. do 17. jula 2022. Evo kome karte predviđaju VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top