LJUBAVNI HOROSKOP za 10. jUL: Ponos će biti razlog prekida veze OVOG znaka, a OVAJ znak će se suočiti sa bivšom ljubavi!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. jUL: Ponos će biti razlog prekida veze OVOG znaka, a OVAJ znak će se suočiti sa bivšom ljubavi!-

9 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA

Niste sretni jer je odnos sa vašim partnerom prešao velike granice. Pokazujte ono što osjećate te budite cijelo vrijeme iskreni. Čeka vas iznenađenje komu se nećete niti malo nadati, a biti će vam i više nego drago.

 

 

VAGA

Pored sebe imate osobu koja bi život dala za vas. Ljubav i emocije koje si međusobno pokazujete mogu biti samo primjer ostalim vezama. Očekujte iznenađenje vašega partnera u kojemu ćete se osjećati kao da ste na medenom mjesecu.  A sve što ćete tada željeti je to da taj osjećaj nikada ne prestane.

 

 

ŠKORPION

Previše ste se odaljili od voljene osobe. Ljubav koja je prije postojala više ne postoji. Pitanje je dana kada će vaša veza postati samo prošlost. Pomirite se sa tim jer i sami znate da niste jedno za drugo.

 

 

STRIJELAC

Kontakt sa osobom koju ste mnogo voljeli ste prekinuli te vam je raspoloženje palo na nulu. Velika je razlika između vas i te osobe i to vas je cijelo vrijeme obostrano  mučilo. Očekujte velike promjene koje će vas iznenaditi te nećete moći vjerovati da se dešavaju.

 

 

JARAC

Dvije osobe nikada ne mogu imati skroz isti karakter. Uvijek postoji barem mali djelić različitosti. Ukoliko želite sačuvati vašu vezu, budite spremni na kompromise. Razgovor je bitan u vezi isto koliko i kompromis. Ukoliko nastavite sve raditi po svome izgubit ćete osobu koja vam jako mnogo znači u životu.

 

 

VODENJAK

Sumnje su sastavni dio života koji muči mnogo ljudi pa tako i vas. Uz malo razmišljanja sve će uskoro doći na svoje mjesto, te ćete ponovno biti onaj stari vi. Poslušajte što vam srce govori te to i učinite. Bez sebičnosti i razmišljanja jer srce je uvijek u pravu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Promjene koje će se kod vas dogoditi su te da ćete skupiti hrabrosti i krenuti. Recite osobi sve što osjećate prema njoj. Nema razloga kriti i čuvati za sebe neke stvari koje netko treba saznati. Čak da vas ta osoba i odbije barem čete znati da ste pokušali i na čemu ste. Ukoliko nastavite stajati na mjestu gdje ste dosad i bili nećete napraviti dobro za sebe.

Stranice: 1 2