Expand To Show Full Article
LJUBAV u NAREDNOJ SEDMICI: OVIM znacima SNOVI napokon postaju STVARNOST, a OVAJ znak će GORKE SUZE LITI!-

LJUBAV u NAREDNOJ SEDMICI: OVIM znacima SNOVI napokon postaju STVARNOST, a OVAJ znak će GORKE SUZE LITI!-

OVAN

Poznati ste po svojoj tvrdoglavosti, te da sve mora biti kako vi kažete. Pokušajte sagledati situaciju te se ponekad prilagoditi situaciji. Tvrdoglavost nas nekada može skupo koštati. Vaš partner nije sretan kada ne može iznijeti svoje mišljenje bez da ga vi poklopite. Sagledajte situaciju i pokušajte pronaći zlatnu sredinu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Naredni dani ispred vas odličan je pokazatelj kakav domaćin možete biti. Organizirajte malu zabavu u svome domu uz svoje najbliže prijatelje. Pozovite osobe koje volite, jer među tim osobama krije se vaša nesuđena ljubav. Upoznati ćete se malo bolje uz čašicu vina, te pokoji zalogajčić. Možda baš taj mali “party” vam bude od velike važnosti kada se na njemu zbližite sa osobom koja vam se duže vremena sviđa. Oni u vezi će morati dobro razmisliti što žele od partnera i od zajedničke veze. To bi vam u narednim danima moglo stvarati najveći problem, jer još uvijek ne znate što zapravo želite.

 

 

BLIZANAC

Umjesto dosadašnjih povremenih subotnjih večera, vaš partner ima nešto potpuno novo za vas.  Pokušat će vas iznenaditi jednim poklonom i jednim putovanjem u kojem ćete se maknuti od svega svakodnevnoga. Prepustite se u ruke partnera i njegovih ideja te uživajte dok možete. Osim toga, ovih dana imat ćete priliku riješiti neke probleme koje imate. Lijepi dani su ispred vas.

 

 

RAK

Posljednjih dana vam se dešavaju odlične stvari što se tiče vašeg ljubavnog puta. Na vas je jedna osoba bacila oko kojoj ste se svidjeli. Vi možda niste niti svijesni trenutne situacije, no vrlo ste poželjni jednoj osobi. Probajte malo sagledati situaciju te krenuti u nove ljubavne avanture. Samoća vas je u posljednje vrijeme udaljila od kontakata te sada slabije primjetite takve stvari koje ste prije primjećivali na svakom koraku. Oni u vezi neka ne očekuju previše od ljubavi jer bi se vrlo lako mogli razočarati. Naredni dani neće biti povoljni za ljubav. Iz sitnice bi često mogle izbiti svađe. Zato je najbolje da sve rasprave odgodite na neko kraće vrijeme.

 

 

LAV

Srest ćete staru ljubav sa kojom ste bili u romansi dok ste bili mlađi. Razgovor i šetnja sa tom osobom pokazat će i vama i njoj da još postoji mogućnost povratka na staro. Ako mislite da je to pravi odabir za vas, u toj situaciji uzmite stvar u svoje ruke te poduzmite nešto dok nije kasno. Onima u vezi ljubav neće biti prioritet narednih dana zbog problema koji su se nagomilali. Samo pazite da ne zapostavite previše voljenu osobu, jer onda bi mogli stvoriti i ljubavne probleme.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV u NAREDNOJ SEDMICI: OVIM znacima SNOVI napokon postaju STVARNOST, a OVAJ znak će GORKE SUZE LITI!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top