3 horoskopska znaka s lošim sedmičnim horoskopom, 11. – 17. jula 2022. OVIM zodijacima neće biti lako, a evo i zašto!

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vaš će osjećaj ravnoteže biti poremećen ovaj tjedan jer događaji u tjednu nisu u skladu s vašim prvobitnim planovima. Izbacivanje iz rutine čini vas tjeskobnim; taj pun Mjesec u Jarcu čini da se osjećate kao da ćete, ako ne ispoštujete sve što je planirano, završiti budala i promašaj.

Očito se previše opterećujete i toliko toga nema nikakve veze s vama.

Ipak, čini se da si ne možete pomoći; gotovo kao da se odlučujete za tjeskobu umjesto da prihvaćate stvari onakve kakve jesu. Malo prihvaćanja ide daleko, Vaga, a kada ne možete kontrolirati stvari, dobra je ideja osloboditi se svoje potrebe da činite upravo to.

Ovaj tjedan se ne događa ništa tragično, pa čak ni opasno, pa ne trebate od toga praviti veći problem nego što već jest. Uzmite si vremena, dišite duboko i jednostavno prihvatite. To je ono što će vam donijeti opuštanje.

 

 

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

S vremena na vrijeme prepustite se negativnom razmišljanju, a tijekom ovog tjedna mogli biste pretjerati. I, kao i kod negativnog razmišljanja, potreban je samo jedan mali okidač da vas pokrene na put samodestruktivnih navika.

Kao da ovaj tjedan želite sami sebe kazniti za nešto na što ne možete ni prstom stati; osjećate se kao da niste dovoljno dobri kada ste zapravo bolji od dobrog. Vama vlada sumnja u sebe, koja se očituje u pravljenju pogrešaka i govorenju krive stvari u krivo vrijeme.

Vašem unutarnjem nemiru treba odušak, a ako ne pripazite na sebe, izražavat ćete se na načine koji će na kraju povrijediti ljude koje ne želite povrijediti.

Budi svjestan ovoga, Ribe. Nemojte govoriti zajedljive stvari, a da prije toga dobro ne razmislite. Svoje ćete probleme rješavati u slobodno vrijeme; nemojte pripisivati ​​staroj poslovici, “bijeda voli društvo.”

3 horoskopska znaka s lošim sedmičnim horoskopom, 11. – 17. jula 2022. OVIM zodijacima neće biti lako, a evo i zašto!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top