3 horoskopska znaka s lošim sedmičnim horoskopom, 11. – 17. jula 2022. OVIM zodijacima neće biti lako, a evo i zašto!

Ovotjedni grubi horoskopi za tri horoskopska znaka posjetit će nas nekoliko tranzita koji bi dijelove tjedna mogli učiniti teškima za podnijeti. Gledamo kako naše mentalno zdravlje utječe na naše fizičko zdravlje.

Postoji savršena šansa da ranije mentalne eskapade u tjednu mogu stvoriti fizičke simptome povezane sa stresom do kraja tjedna.

Od 11. do 17. jula 2022. naš tjedni astrološki tranzit igra se s našim umom.

Tjedan počinje s Mjesečevim sekstilom Plutonom, koji pojačava osjećaj propasti ili depresivnog razmišljanja, a to samo pogoršava Mjesec nasuprot Merkura. Tranzit koji nas zaključava u naše negativno razmišljanje, čineći naše umove neizbježnim zatvorom. I kako to ide sa zatvorima, osjećamo se ograničeno, skučeno i zaglavljeni u vlastitom prostoru.

Ovaj tjedan također očekujemo puni Supermjesec u Jarcu, zbog čega bismo mogli osuđivati ​​sami sebe zbog razmišljanja na način na koji to činimo. Na primjer, možemo se osjećati loše zbog nečega i osuđivati ​​sami sebe da smo previše samozadovoljni. To je stari osjećaj ‘između čekića i nakovnja’. Proklet bio ako to učiniš, proklet bio ako ne učiniš.

Možda bismo ga uspjeli svesti na minimum da su zabrinjavajući tranziti bili obustavljeni samo nekoliko dana, ali ovaj je tjedan pomalo prepun problematičnih ljudi.

Kada je riječ o odustajanju od snova, imamo Mjesec u konjunkciji s Plutonom koji doprinosi Plutonovom ludilu. I dok tranziti poput Mjesečevog kvadrata s Marsom mogu biti puni bijesa, mogli bismo upotrijebiti ovu moć da se izvučemo iz ovog stanja samosažaljenja i pretjeranog razmišljanja punog drame.

3 horoskopska znaka s grubim tjednim horoskopom, 11. – 17. jula 2022.

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Možda ćete se ovog tjedna osjećati pretjerano zabrinuti za svoje zdravlje, a tko bi vas mogao kriviti? Vani je čudan svijet i čini se kao da smo još uvijek u ‘Covid svijetu’. Ipak, ne dopustite da padnete u paranoju.

Zapamtite vezu uma i tijela; zdrav duh, zdravo tijelo. Možda ćete se prepustiti malo pretjeranog razmišljanja ovog tjedna, što bi vas moglo odvesti na neke neugodne mentalne staze; pokušajte odagnati te misli ako je moguće, jer one nisu stvarne.

Vaša sklonost hipohondriji je na najvišoj razini svih vremena, zahvaljujući zabrinjavajućim tranzitima, ali ni to nije nešto čemu biste trebali pridati veliku snagu. Ne dopustite da vaš um diktira što osjećate; ako ništa drugo, pokušajte meditirati ili jednostavno vježbati brigu o sebi. Ugodna topla kupka i dobar obrok će vam dobro doći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka s lošim sedmičnim horoskopom, 11. – 17. jula 2022. OVIM zodijacima neće biti lako, a evo i zašto!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top