LJUBAVNI HOROSKOP za 09. Jul: Tko čeka, na kraju i dočeka – jedan znak će konačno dobiti LJUBAVNE VIJESTI na koje DUGO ČEKA!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 09. Jul: Tko čeka, na kraju i dočeka – jedan znak će konačno dobiti LJUBAVNE VIJESTI na koje DUGO ČEKA!-

8 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Čekate neke odgovore od svog partnera i to vam predstavlja nervozu. Budite strpljivi i čekajte. Možda još uvijek vaša voljena osoba nije spremna da vam kaže neke stvari. Nemate razloga brinuti i sumnjati.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Možete bolje i više, baš kao i vaš partner. Ali, to ne zavisi samo od vašeg partnera nego i od vas. I obrnuto. Dajte više sebe u vezu i nađite kompromise između želja i potreba ili jednostavno prihvatite partnera i sitaciju kakva je.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Poljuljano povjerenje po pitanju nekih stvari, u danu ispred vas će se razjasniti. Ostatak vremena, razmijenjivat ćete ideje i planove koje imate kako bi vaš odnos postao još kvalitetniji

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Upast ćete u stanje nostalgije i sjetiti se bivše ljubavi koja vam je jako puno značila. Vi to još niste prebolili, iako mislite da jeste i iako ste krenuli dalje i završili sa tom pričom i tim dijelom života.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Nemojte se ponašati kao da vam nije stalo, jer vam je stalo. Ali, partner vam ne može čitati misli, nego može samo zaključivati na osnovu vašeg ponašanja. Potrudite se i dajte malo više sebe, jer svakako i volite i voljeni ste.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Ljubomora bi vam danas mogla predstavljati priličan problem. Vaš partner izazvat će u vama sumnju i ljubomoru u toj mjeri da će vam past na pamet da bi čak mogli i izgubiti vašeg partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Nemojte sumnjati u ljubav vaše osobe. Možda ne pokazuje to na način na koji bi vi htjeli, ali svakako pokazuje. Samo  problem je što vi želite nešto više od toga.

Stranice: 1 2