Vikend za OVA 3 znaka donosi OSTVARENJE ŽELJE i SRCE PUNO LJUBAVI!-/

Vikend za OVA 3 znaka donosi OSTVARENJE ŽELJE i SRCE PUNO LJUBAVI!-/

7 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Konačno ćete ovaj vikend uzeti malo vremena za sebe. Odnos sa partnerom je i više nego dobar, ali vama nedostaje barem malo vremena da uživate u samoći sa svojim mislima. Neće vam partner zamjeriti ako se posvetite samo sebi, to će vam zapravo pomoći da održite vezu onakvom kakva je.

 

 

ŠKORPIJA

Možda je ovaj vikend vrijeme da razmislite što ustvari želite i da donesete odluku vezanu uz vašeg partnera. Pokušajte više ne zavlačiti partnera ako ne vidite zajedničku budućnost, to će biti pošteno prema vašem partneru ali i prema vama samima.

 

 

STRIJELAC

Iako vam je srce slomljeno nema razloga da odustajete od ljubavi. Pronaći ćete nekoga tko će i vas voljeti kao što vi volite. Možda je baš vikend koji dolazi prilika za novo poznanstvo. Novo poznanstvo možda će značiti i novu ljubav, ovoga puta onu pravu i iskrenu.

 

 

JARAC

Ljubomora je ono što vas izjeda i vrijeme je da to prestane. Morat ćete otvoreno razgovarati sa partnerom i riješiti pitanje međusobnog povjerenja. Vikend pred vama je prilika, ali i krajnje vrijeme da svoje probleme riješite.

 

 

VODOLIJA

Velika je vjerojatnost da ćete se ovog vikenda gadno posvađati sa vašim partnerom. U početku sve će izgledati kao jedan uobičajeni vikend, ali jedan vaš nepromišljeni postupak mogao bi napraviti veliku štetu vašoj vezi. Budite na oprezu i pazite što radite jer se partneru neki vaš postupak neće nimalo svidjeti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovoga vikenda moglo bi vam postati kristalno jasno što jedna vama bliska osoba uistinu osjeća prema vama. Bilo je naznaka da to nije samo obično prijateljstvo, ali kroz dane vikenda mogli bi se jako iznenaditi. Bit će to ugodno iznenađenje za vas i prilika da ostvarite ljubavnu vezu.

Stranice: 1 2