VIKEND HOROSKOP za SVE znakove: Netko će biti JAKO SRETAN –  OSMIJEH će zamijeniti SUZE!-/

VIKEND HOROSKOP za SVE znakove: Netko će biti JAKO SRETAN –  OSMIJEH će zamijeniti SUZE!-/

7 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Neke nesuglasice sa partnerom na početku vikenda neće bitno utjecati na vaše raspoloženje. Uspjet ćete sve rasčistiti na vrijeme pa će vam ostati dovoljno vremena za odmor i opuštanje, baš kako ste i planirali.

 

 

ŠKORPIJA

Brojne obaveze su pred vama i ovaj vikend neće biti puno vremena za odmor. Na žalost, nastavit ćete istim užurbanim tempom kako bi obavili sve što trebate. Na zasluženi vikend odmora morat ćete pričekati još neko vrijeme.

 

 

STRIJELAC

Sve vaše obaveze ste riješili na vrijeme, svi poslovi su dovršeni i očekujete vikend u kojem ćete se konačno odmoriti. Neće biti nikakvog fizičkog napora, ali vas očekuje stresan vikend. Problemi u vašoj ljubavnoj vezi kulminirat će neposredno pred vikend, tako da ćete vrijeme potrošiti na svađe i razmirice sa partnerom.

 

 

JARAC

Zvijezde vam otkrivaju da će vaš vikend proteći uobičajeno i da neće biti nekih većih događanja. Dolazi vam pravo vrijeme da se u potpunosti odmorite i uzmete vrijeme za sebe. Vaš partner će vam u tome pružiti punu podršku jer razumije da se morate malo i opustiti.

 

 

VODOLIJA

Puno razloga za sreću vas očekuje ovaj vikend jer će vaš partner učiniti nešto što će vas oduševiti. Pravo ljubavno iznenađenje vas očekuje, nešto što dugo nećete zaboraviti. Vaš partner misli na vas i želi vam olakšati naporan tjedan pa će vam prirediti nešto što nikada ne biste pomislili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Najviše sreće ovaj vikend imat ćete na planu ljubavi. Vaš planirani odlazak na zajednički vikend u jedno prelijepo mjesto, završit će kao ljubavna fantazija. Iako ste planirali ljubavnu romansu, bit ćete oduševljeni kako će to zaista izgledati. Teško da ćete ikada više doživjeti tako čarobne trenutke, ali tko zna, morate se i dalje truditi.

Stranice: 1 2