VIKEND HOROSKOP za SVE znakove: Netko će biti JAKO SRETAN –  OSMIJEH će zamijeniti SUZE!-/

VIKEND HOROSKOP za SVE znakove: Netko će biti JAKO SRETAN –  OSMIJEH će zamijeniti SUZE!-/

7 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Brojni problemi očekuju vas prvenstveno u obitelji, a ništa bolje neće biti ni na ljubavnom planu. Potreban vam je odmor od napornog posla, ali ovaj vikend sigurno nećete odmarati. Puno problema koje ćete pokušati riješiti izazvat će veliki napor i umor. To će vas jako iscrpiti, ali možda uspijete riješiti bar neke od silnih problema.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pred vama neće biti vikend iz snova jer ćete imati dosta obaveza koje morate obaviti. To vas neće sprijećiti da svojom pozitivnom energijom oraspoložite svoje ukućane i unesete radost. Vaši bližnji znat će to cijeniti pa će vam pripremiti jedno iznenađenje za zadnji dan vikenda.

 

 

BLIZANCI

Prvi dan vikenda obilježit će dovršetak velikog poslovnog projekta i donijeti razlog za veliko slavlje. Slijedeći dan očekuje vas prava ljubavna romansa i nezaboravno vrijeme provedeno sa vašim partnerom. Vikend iz snova konačno dolazi i vama.

 

 

RAK

Romantično iznenađenje priredit će vam vaš partner i uljepšati dane vikenda pred vama. Dugo niste proveli romantičan vikend sa partnerom, pa je konačno došlo vrijeme za to. Potrudite se da i svaki slijedeći vikend prođe u takvom raspoloženju kao ovaj pred vama.

 

 

LAV

Očekuje vas vikend prepun radosti u okruženju vaših najmilijih osoba. Prava obiteljska idila je pred vama i ostaje vam samo da uživate. To će svakako dobro doći da partneru pokažete koliko ga volite.

 

 

DJEVICA

Mir i tišina, to je ono što već dugo želite za vikend. Zašto da tako i ne bude? Iskoristite dane vikenda da se potpuno odmorite i isključite iz svega. Napunite baterije za novi radni tjedan i uživajte barem par dana, zaslužili ste.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2