NEDELJNI HOROSKOP do 15. Jula: Jedni će imati NAJLJEPŠE DANE u životu, a OVAJ znak neće znati šta ga je snašlo!-/

NEDELJNI HOROSKOP do 15. Jula: Jedni će imati NAJLJEPŠE DANE u životu, a OVAJ znak neće znati šta ga je snašlo!-/

7 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Očekuju vas interesantna događanja koja će imati utjecaj na vašu budućnost. Na poslovnom planu ukazat će vam se prilika koju ne biste smjeli propustiti. Ta prilika mogla bi vam olakšati budućnost. Iznenađenje vas očekuje i na ljubavnom planu, ali je pitanje da li ćete znati prepoznati tu priliku.

 

 

ŠKORPIJA

Naredna nedjelja vam neće donijeti puno uzbuđenja jer će sve ići uobičajenim tokom. Zato se pokušajte opustiti i pronaći malo vremena za sebe. Zaslužili ste da sebe počastite odmorom i odlaskom na neku omiljenu lokaciju.

 

 

STRIJELAC

Ono što vas očekuje naredne nedjelje su većinom problemi. Ionako ih imate dovoljno, pa će vam novi problemi prouzročiti dodatnu nervozu. Morat ćete biti dovoljno koncentrirani kako bi sačuvali živce i hladnu glavu. Ne donosite nikakve bitne odluke ako baš ne morate.

 

 

JARAC

Ono što će obilježiti period pred vama je jedan veliki novčani dobitak. Taj novčani dobitak doći će iznenada i na tako nešto niste ni pomišljali. Dobitak će stići u pravo vrijeme da riješite zaostale obaveze, a ostat će vam dovoljno da i sebe počastite.

 

 

VODOLIJA

Loš početak nedjelje odnosi se na vaš ljubavni život. Doći će do nesuglasica sa partnerom, ali vi ćete to uspjeti riješiti. Puno povoljnija situacija će biti na poslovnom planu. Tamo ćete uspjeti ostvariti ono što već dugo planirate i to će vam popraviti raspoloženje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Puno sretnih događaja su pred vama i vi ćete uživati u narednom periodu. Sve vam se poklopilo, zvijezde su na vašoj strani i omogućit će vam nedjelju iz snova. Preostat će vam samo da uživate u svakom provedenom sretnom trenutku sa partnerom i obitelji.

Stranice: 1 2