LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Jul: Jednog zodijaka čeka LJUBAVNO i ROMANTIČNO IZNENAĐENJE, a drugog SLOMLJENO SRCE!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Jul: Jednog zodijaka čeka LJUBAVNO i ROMANTIČNO IZNENAĐENJE, a drugog SLOMLJENO SRCE!-

7 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

U danu ispred vas i kada je ljubav u pitanju, osjećat ćete se voljeno. Vaš partner će vas podsjetit zašto je baš vas odabrao i reći vam koliko vas voli i koliko ga vi usrećujete.  Svakako jedan divan ljubavni dan vas očekuje.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U danu ispred vas, imat ćete česte promjene raspoloženja. Ni sami nećete znati što i kako želite. To će stvoriti nervozu i kod vašeg partnera i neće znati kako da se postavi i ponaša prema vama.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

U danu ispred vas, bit ćete prilično usamljeni i osjetljivi. Imat ćete potrebu da vam partner pruži nježnost i zagrljaje. Partner će vas obasipati nježnošću i pažnjom i popravit će vam raspoloženje.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

U danu ispred vas, vaš ljubavni život bit će bolji u odnosu na predhodne dane. Komunikacija i bliskost će vas zbližiti i stvoriti jednu novu povezanost. Kad je napredak u pitanju, svaki napredak je dobar. Imajte to na umu i svaki dan si učinite posebnim na neki način.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

U danu ispred vas, vaša voljena osoba predložit će neke promjene i ideje koje vam se neće dopasti i koje nećete moći podržati. Razgovor bi mogao prerasti u nadvikivanje, pa čak i svađu. Odgodite… Danas nije dan za donošenje odluka. Prespavajte i ohladite glave. Jutra su obično pametnija. Sa zdravom komunikacijom, svaki problem je riješiv.

 

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02. )

U danu ispred vas, mogući su nesporazumi kada je u pitanju odnos sa vašom voljenom osobom. Dan će vam biti prožet dozom nervoze, bezvoljnosti i nemotiviranosti. Vaše ponašanje, vaša voljena osoba, shvatit će na jedan sasvim pogrešan način. Nastale nesporazume, sa lakoćom ćete riješiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Sakrit ćete se u zagrljaj vaše voljene osobe sa željom da se udaljite od cijelog ostatka svijeta. Bit ćete posebno emotivni danas i godit će vam sva moguća pažnja vašeg partnera. Vaš partner, otjerat će sve vaše negativnosti iz vas i svojom pažnjom učiti da se osjećate puno bolje. I uspjet će u tome.

Stranice: 1 2