LJUBAV u NAREDNOJ NEDELJI: OVAJ znak će imati ROMANTIČNIH 7 dana, a OVAJ znak će biti opet PREVAREN!-

OVAN

Naredne nedjelje očekujte poziv osobe sa kojom ste razmijenili brojeve telefona jer je ta osoba jako zainteresirana za vas. Vi već sada vjerojatno znate da li se želite upustiti u ljubavnu vezu sa tom osobom. Kako god bilo, ta osoba će vas zvati, a tada je samo na vama da odlučite što dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Budite spremni da vas partner kritizira zbog vašeg ishitrenog postupka. Iako niste mislili ništa loše, ispalo je najgore po vas. Prihvatite kritike i pokušajte se ispričati i popraviti situaciju kako god znate. Učinite to što prije jer će tako i šteta biti manja.

 

 

BLIZANCI

Lijepa romantična nedjelja je pred vama i vašim partnerom. Oboje ćete biti zaslužni za to jer ćete maksimalno iskazivati vašu ljubav. To će vam biti prilika da odete zajedno negdje i da provedete lijepe trenutke ljubavi. Takav period niste dugo imali i zato pokušajte potpuno iskoristiti svaki trenutak kada ste zajedno.

 

 

RAK

Saznali ste da jedna osoba gaji ljubavne osjećaje prema vama i to vam laska. Razmislite da li želite imati vezu sa tom osobom da ne dajete lažnu nadu ako niste zainteresirani. Ako jeste zainteresirani, tada je sve moguće.

 

 

LAV

Naredne nedjelje mogli biste imati problema sa partnerom ako učinite to što planirate. Dobro razmislite o onome što namjeravate jer poslije popravka više neće biti. Vidite da li je to vrijedno vaše ljubavne veze.

 

 

DJEVICA

Morat ćete ozbiljno shvatiti situaciju koja nije dobra, situaciju sa partnerom sa kojim komunicirate sve manje. Sada je krajnje vrijeme da otvoreno porazgovarate u kojem smjeru ide vaša veza. Morat ćete i sa sobom neke stvari riješiti i sami sebi priznati što ustvari želite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV u NAREDNOJ NEDELJI: OVAJ znak će imati ROMANTIČNIH 7 dana, a OVAJ znak će biti opet PREVAREN!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top