DNEVNI HOROSKOP za 08. Jul: Netko će imati DAN IZ SNOVA i OGROMNE razloge za SREĆU!-

DNEVNI HOROSKOP za 08. Jul: Netko će imati DAN IZ SNOVA i OGROMNE razloge za SREĆU!-

7 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Dan ispred vas planirali ste iskoristit za odmor i da se napunite energijom za nadolazeće dane, ali kako stvari stoje, odmora neće biti previše. Obaveze koje niste uspjeli završiti proteklih dana, pričekat će vas sutra. One u vezi čeka prilično monoton dan kada je ljubav u pitanju, dok slobodni bi mogli nekoga upoznati.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dan ispred vas, mogao bi biti prilično zbunjujuć, jer nećete znati kako u određenim situacijama da postupite i što bi bilo najbolje i najidealnije za vas. Prepustite se spontanosti i određenom riziku, jer upravo bi taj rizik vam mogao donijeti lijepe trenutke i riješenje.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Jedna osoba ima duboke emocije prema vama. U danu ispred vas, ta osoba će biti skupiti hrabrosti da vam to direktno ili indirektno da do znanja. Očekujte da će vam netko izjaviti ljubav. Ako i vi osjećate isto, posušajte ili glas razuma ili glas srca i u skladu s time postupajte dalje.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Dan ispred vas, donijet će vam trenutke u kojima ćete zaista uživati. Na ljubavnom planu vladat će idila i vaša voljena osoba će nekim gestama pokati koliko vas voli i koliko joj znači što ste kraj nje. U svakom slučaju, kraj sebe imate osobu kojoj puno značite.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan ispred vas neće biti kakav želite da bude, ali neće biti ni loš. Ako dovoljno usmjerite svoju energiju u stvari koje želite, mogao bi biti i dobar. Jedna osoba već neko vrijeme namjerava da vam prizna što osjeća prema vama, ali nedostaje joj hrabrosti. Ako znate o kome se radi i ako i vi želite isto, budite otvoreniji i dajte joj to do znanja.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Nemojte previše razmišljati i planirati o danu ispred vas. Pustite da se stvari odvijaju spontano. Dan ispred vas mogao bi vam donijeti ostvarenje želja, posebice na ljubavnom planu. Osoba koja je vama u mislima, također i vi zauzimate velik dio njenih misli. Opustite se i čekajte. Položaj planeta naklonjen je ovom zodijaku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Dan ispred vas mogao bi biti prilično psihički naporan, jer vi ni sami ne znate što hoćete, što želite i što bi u krajnjem slučaju bilo najbolje za vas. Netko prema vama gaji duboke emocije. Ono što vas muči je to, što ne znate da li da se vodite srcem ili da ipak poslušate unutarnji glas i glas razuma.

Stranice: 1 2