LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Jul: U toku dana jednom znaku slijedi PROSIDBA i NOVI ŽIVOTNI POČETAK!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Jul: U toku dana jednom znaku slijedi PROSIDBA i NOVI ŽIVOTNI POČETAK!-

6 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vama će dan proteći u vrlo dobrom raspoloženju. Bit ćete raspoloženi za bilo koji vid druženja i zabave. Bit ćete raspoloženi i za ljubav i za vašeg partnera. Nježnosti neće nedostajati. Slobodne pripadnici znaka će primiti poziv drage osobe prema kojoj ne znaju što točno osjećaju.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U vašem životu pojavit će se osoba iz prošlosti sa kojom je nekada imao ljubavnu vezu. To će vam zaokupit misli i probuditi maštu. Kada saznatw da stei dalje još uvijek voljeni, poželjet će ponovo uplovit u vezu sa tom osobom. Slobodni pripadnici ovog znaka su već dugo samci i čeznu za ljubavi. Zvijezde predviđaju ljubav.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Pripadnici ovog znaka će imati vrlo nježan i  emotivan dan. Osjećat će se usamljeno i imat će potrebu za pažnjom i nježnošću. Slobodni pripadnici nažalost i danas ostaju slobodni, ali imaju tajnog obožavatelja, a o tome ne znaju ništa za sada.

 

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Pred vamaje dan kao stvoren za ljubav. Vladat će potpuno mirna i ugodna atmosfera. Osim dobrog raspoloženja i nježnosti, za ništa drugo nećete znati. Slobodni pripadnici znaka maštaju, a nikako da se oslobode i svojim šarmom osvoje osobu na koju misle.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vama nije idealan dan za ljubav. Vaš partner neće imati razumijevanja prema vašim stavovima, zamislima i idejama i neće ih podržati. Morat ćete se izboriti ukoliko mislite sprovest svoje zamisli, ali prije toga i sami razmislite da li su ispravne. Slobodni pripadnici znaka vole svoju samoću, ali isto tako, voljeli bi da vole i budu voljeni.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vi  ćete se naći u situaciji da dokazujete tko je kriv, a tko ne. Ustrajat ćete u tome sve dok ne postignete ono što želite. Ne može nikad netko biti uvijek u pravu ili uvijek u krivu. Takve situacije samo narušavaju odnose. Bespotrebno je provoditi rasprave tko je kriv. Nekada je najbolje preskočiti taj dio. Slobodni pripadnici znaka su navikli biti sami i nisu ni sigurni da li voljeli biti u vezi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Slobodnim pripadnicima ovog znaka slijedi vrlo zanimljiv dan. Naći će se u društvu suprotnog spola koje će biti vrlo zanimljivo i ugodno. Osjećat ćete se sretno i ispunjeno. Ljubav vam se smiješi. Oni u vezi će provest miran i stabilan dan, bez tenzija i napetosti. Uživat će jedno u drugom i počastit se izlaskom.

Stranice: 1 2