DNEVNI HOROSKOP za 7. Jul: Sjajan dan za OVOG znaka, jer će svako čekanje i strpljenje biti danas nagrađeno!-

DNEVNI HOROSKOP za 7. Jul: Sjajan dan za OVOG znaka, jer će svako čekanje i strpljenje biti danas nagrađeno!-

6 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Bit ćete zadovoljni obavljenim poslom i svim stvarima koje ste sredili u obitelji. Svi vaši bližnji osjećat će zahvalnost prema vama i to će vam goditi. Iskoristite to da riješite i manje nesuglasice sa prijateljima. Sad je pravo vrijeme za to.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Sasvim solidan dan, ni previše loš ali ni savršen. Sve je pod kontrolom iako osjećate da niste baš sve napravili što ste trebali. Nema veze, opustite se malo, zaslužili ste.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Glava će vas zaboljeti i nikakve tablete vam neće pomoći. Glavobolja je zbog stresnog posla u kojem vam se problemi samo gomilaju, a vi još nemate rIješenje za njih. Sve to će se odraziti i na odnos prema bližnjima pa ćete biti uglavnom nervozni i razdražljivi. Pokušajte se suzdržati od donošenja bitnih odluka bar neko vrijeme.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

U prilici ste da donesete jednu važnu poslovnu odluku koja će uvelike oblikovati vašu buduću karijeru. Dobro promislite i nemojte naprečac odlučivati. Takve prilike ne dolaze često pa ih iskoristite najbolje što možete. Imajte povjerenja u sebe ali dobro sve proučite pa ćete sigurno donijeti ispravnu odluku.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Niste previše sigurni u svoje odluke, čini vam se da polako gubite samopouzdanje. Ni sami ne znate zašto je to tako ali je tako. Teško ćete funkcionirati ali to je samo privremeno. Iako nema neki valjani razlog da se tako osjećate, sve će se brzo srediti. Moći ćete vrlo brzo vratiti samopouzdanje. i prije nego li se tome nadate.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Loša situacija na poslu, gotovo pa krizna, sukobi sa nadređenima, sve ono što ste željeli izbjeći se događa. Samo sabrano i mirno. Dvaput razmislite prije nego progovorite, pogotovo pred nadređenima. Svaki vaš pokret će se promatrati pa budite pametni i nemojte se zaletavati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Manji poslovni uspjeh donijet će vam veliku radost i dobro raspoloženje. Vidite kako je malo potrebno da se osjećate odlično. Nemojte to zaboraviti i zanemariti i ubuduće.

Stranice: 1 2