Jedan znak će imati VELIKE LJUBAVNE PROBLEME, ali ako  bude mudar, SVE se može ispraviti!-/

Jedan znak će imati VELIKE LJUBAVNE PROBLEME, ali ako  bude mudar, SVE se može ispraviti!-/

5 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Skupljat ćete djeliće svog slomljenog srca u narednim danima i to će vam biti užasno teško. Ipak, po ciganskim kartama trebali bi brzo ući u fazu oporavka i osloboditi se teškog tereta koji nosite. Do kraja sedmice stvari bi trebale sjesti na svoje mjesto i trebali bi osjetiti bar malo olakšanje.

 

 

ŠKORPIJA

Zanimljiv period do kraja sedmice pokazat će vam da osoba za koju ste zainteresirani možda ne osjeća isto prema vama. Ciganske karte predviđaju vam susret sa novom osobom koja bi možda mogla pobuditi ljubomoru kod one osobe koju toliko želite.

 

 

STRIJELAC

Vaša borba za naklonost osobe koja vam se sviđa do kraja sedmice će doći svome kraju. Tada ćete konačno znati da li ste osvojili srce te osobe ili ne. Dobit ćete konkretan odgovor, a da li ćete biti zadovoljni tim odgovorom, pokazat će vrijeme.

 

 

JARAC

Ljubomora je jako gadna stvar, ali vi to vrlo dobro znate. Ona vas proždire već neko vrijeme, a tako će biti i dalje, bar do kraja sedmice. Vašem partneru nije lako sa vama kad ste toliko ljubomorni, a možda bez pravog razloga. Promislite što želite i volite u životu pa pokušajte srediti svoja razmišljanja i olakšati život sebi i partneru.

 

 

VODOLIJA

Do kraja sedmice shvatit ćete da više ne vrijedi činiti sve za osobu koja za vas ne osjeća ništa. Bez obzira na sav vaš trud, ta osoba nikad neće biti sa vama i to ćete morati prihvatiti. Saberite se i ponudite svoje srce nekome tko to zaista i zavređuje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Morate biti svjesni da nećete uvijek dobiti ono što želite. Jako puno ulažete u romantične odnose sa osobama koje vam se sviđaju, ali ponekad naiđete na osobu koja ne želi imati ništa sa vama. Nije greška u vama, jednostavno je tako i to prihvatite.

Stranice: 1 2