LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Jul: Jedan znak više NIJE SRETAN i MANJE VOLI, ali se plaši to PRIZNATI partneru – hoće li to učiniti danas!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Jul: Jedan znak više NIJE SRETAN i MANJE VOLI, ali se plaši to PRIZNATI partneru – hoće li to učiniti danas!-

4 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vaš ljubavi odnos će svakim danom postajati sve bolji i bolji. Partner će vam poklanjati više pažnje i nježnosti. Predugo ste se osjećali usamljeno. Taj osjećaj pratit će vas i dalje, ali svakim danom ćete biti povezaniji sa vašim partnerom.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dan ćete provesti u raspravama i ubjeđivanju. Vaš partner će imati ideje i planove koje se vama nikako neće dopasti i koje nećete moći podržati. Postavite se pravilno i dajte dobre argumente da bi vaš partner odustao od svojih zamisli

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Povest ćete sasvim normalan razgovor o određenim temama, međutim one će otići u jednom sasvim drugom pravcu koji će na kraju završiti bespotrebnom raspravom. Kroz raspravu ćete posve skrenuti sa početne teme što će na kraju rezultirati prepucavanjem, a možda i svađom.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vi neprestano mislite na osobu koju ste nedavno upoznali. Ukrala vam je srce i misli. Moglo bi se reći i da ste zaljubljeni. Kako stvari stoje, čeka vas lijepa ljubavna veza. Samo, oprez!

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vi ste previše okupirani vjerovanjem da vam vaš partner puno toga taji, a svojim ponašanjem vam nimalo ne olakšava. Baš naprotiv, ponaša se kao i da namjerno hoće izazvati sumnju i ljubomoru u vama. Zapitajte se zašto. Možda je došlo do zasićenja. Neke veze jednostavno ne uspiju.

 

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02. )

Kad dan od jutra krene kako ne treba, onda takav bude cijeli. Vi ćete danas neprestano ulaziti u razmirice, rasprave i svađu. Razloga nekog nema. Jedan od onih dana kada će vam sve smetati. Zato, izbjegnite sve ono što možete izbjeći i povedite računa da ne padnu teške riječi koje bi danima mogle ostaviti traga na vaš ljubavni odnos.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Mućit će vas nervoza, nepovjerenje i sumnjičavost. Trzate se na svaki poziv ili poruku. Morate zajedno poraditi na zajedničkom povjerenju. Morate više i otvorenije komunicirati. Previše ste zauzeti poslom i drugim obvezama što vas udaljava od partnera.

Stranice: 1 2