DNEVNI HOROSKOP za 5. Jul: Jednom zodijaku će biti JAKO TUŽAN DAN jer će ga stići USPOMENE i SJEĆANJA PROŠLOSTI!-

DNEVNI HOROSKOP za 5. Jul: Jednom zodijaku će biti JAKO TUŽAN DAN jer će ga stići USPOMENE i SJEĆANJA PROŠLOSTI!-

4 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Osjećate se povrijeđeni jer ste previše dobri prema svima oko vas. Tada netko učini nešto što vam ne odgovara i sve lađe vam potonu. Možda ta osoba nije imala namjeru da vas povrijedi. Razmislite i nemojte sve primati k srcu. Nisu ljudi baš tako zločesti kako sada smatrate. Dajte im šansu.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Položaj planeta danas jamči uspjeh, sreću i zadovoljstvo. Danas ne možete pogriješiti što god da učinite. Ne dajte se smesti ničim, samo tjerajte po svome i uživajte u potpunoj sreći i zadovoljstvu. Rijetki su dani kao danas pa ih iskoristite na najbolji mogući način.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Budite vrlo oprezni prema onima s kojima surađujete. Pazite kome ćete se izjadati i povjeriti jer bi se mogli neugodno iznenaditi. Mogli bi prekinuti sve veze sa onime koga ste smatrali osobom od povjerenja. Da se ne razočarate bolje da neke stvari zadržite za sebe.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Malo ste sretni, malo ste tužni. Osjećaji vas preplavljuju prebrzo. Ne znate što da učinite. Sve vam se čini zbrkano. Takav vam je dan i teško ćete se oduprijeti tome. Zato ne donosite bitne odluke nego čekajte da se smirite i skoncentrirate. Svaka odluka donesena naprečac je loša odluka. Zapamtite to.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Netko iz vaše prošlosti će vam se javiti nakon dugo vremena. Netko na koga ste gotovo i zaboravili. Bit će vam jako drago zbog tog kontakta. Ponovo će se otvoriti mogućnost obnavljanja starog na vašu radost. Prisjetit ćete se dobrih starih vremena i dobit ćete priliku ponovno biti s nekim u koga imate puno povjerenje.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Mir, tišina i razmišljanje. Razmišljanje o vašem životu, o onome što ste prošli, prihvaćanje nekih stvari, to je slika današnjeg dana. Takav dan potreban je svima da uvide svoje uspjehe ali i svoje greške i da pokušaju puno bolje kročiti dalje u život.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vrlo bitne stvari možete riješiti danas, što na poslovnom, što na ljubavnom planu. Zvijezde su vam naklonjene pa je i uspjeh vjerojatan. Učinite taj korak i riješite stvari koje vas muće već neko vrijeme. Mogli bi se ugodno iznenaditi kako će sve to ispasti.

Stranice: 1 2