Evo šta očekuje SVE zodijake u narednim danima! Nekome stiže NEOČEKIVANO!-/

Evo šta očekuje SVE zodijake u narednim danima! Nekome stiže NEOČEKIVANO!-/

3 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Veliko razočaranje je pred vama, razočaranje u osobu za koju to nikad ne bi pomislili da je u stanju učiniti. Postupci te bliske osobe bit će za svaku osudu i to će vas jako rastužiti. Ničim niste potaknuli takvo ponašanje prema vama, ali takve stvari se događaju i ovaj negativni događaj po vas neće biti zadnji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Niste bili dovoljno oprezni pa su vam sada i drugi krivi za pogrešne postupke koje ste učinili na poslu. Morat ćete prihvatiti svoju odgovornost za to jer ste krivi samo vi. Što prije to shvatite moći ćete bolje postupiti u sličnoj situaciji.

 

 

BLIZANCI

Velik razlog za sreću donijet će vam postupak vašeg partnera koji će vas očarati. Nikada ne biste vjerovali da je vaš partner sposoban na takav način uljepšati vam dan. Shvatit ćete da ste krivo mislili i ugodno se pri tome osjećati.

 

 

RAK

Problemi koji postoje u vašem životu vi ste u stanju riješiti, iako ste skeptični u vezi toga. Morate se jednostavno malo više potruditi i dati sve od sebe. To je jedini način kako se rješavaju i najteži problemi. Talođer morate imati i više vjere u sebe i uvjeriti se kako ste to u stanju učiniti.

 

 

LAV

Vas će karma nagraditi nečime što ste odavno zaslužili. U vama je toliko ljubavi koju još uvijek ne uspjevate podijeliti sa nekime. Vama karma namjenjuje sudbonosni susret sa osobom za koju ćete shvatiti da je vaša srodna duša. Vi ćete osjetiti snagu karme i ostvariti svoj ljubavni san.

 

 

DJEVICA

Ne smijete toliko analizirati svaki vaš pokret, svaku vašu gestu. Previše ste samokritični i to nije dobro po vas. Imajte više samopouzdanja i vjerujte u nešto što ćete učiniti bez da se nakon toga kajete. Vjera u sebe pomoći će vam čak i kada napravite krivi korak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2