DNEVNI HOROSKOP za 4. Jul: Jedan znak će prijeći preko ponosa i moliti za oproštaj, a jednom znaku stiže VELIKA SRETNA PROMJENA!-

DNEVNI HOROSKOP za 4. Jul: Jedan znak će prijeći preko ponosa i moliti za oproštaj, a jednom znaku stiže VELIKA SRETNA PROMJENA!-

3 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Zbog utjecaja raznih obaveza i problema koje će dan donijeti, vaše raspoloženje će se mijenjati od dobrog ka lošem i obrnuto. Ono što je dobro u svemu tome je da će vam na kraju dana vaša voljena osoba popraviti raspoloženje te ćete provesti lijepe zajedničke trenutke.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Osim teškog i napornog dana, ostatak dana nećete se umarati previše i određene poslove i obaveze ćete odgoditi za neki drugi dan. Vi ste prilično umorni i dan ćete posvetiti sebi i svome odmoru, kao i aktivnostima koje vas opuštaju. Dobit ćete i poziv za druženje sa dragim osobama, no odbit ćete.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Dan će vam biti prilično interesantan. Mogla bi se desiti neka neočekivana dešavanja koja bi vas mogla ugodno iznenaditi i definitivno vam popraviti raspoloženje. Na planu ljubavi također pozitiva. Vaš partner će učiniti nešto čime će vas jako razveseliti. Osim toga, čeka vas susret sa osobom koja bi vas mogla tražiti nekakvu uslugu.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Dan bi za vas mogao biti prilično stresan, ali to sve ovisi kako ćete se vi uspjeti izboriti sa novonastalim problemima. Saznat ćete neke stvari o nekim ljudima i pravu istinu. Ono u što ste vi vjerovati je bila zabluda.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan neće donijeti ništa neočekivano i stresno, međutim vaše raspoloženje neće biti na zavidnom nivou pa će vam samim time sve smetati. Poželjet ćete samo da imati svoj mir i da vas nitko ne dira i ništa ne pita. Međutim, kroz tu svoju razdražljivost, reagirat ćete na partnera zbog obične sitnice što će vam on zamjeriti.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Pred vama je dan koji nećete htjeti da se ponovi. Ukoliko imate radan dan, čekaju vas problemi na poslu sa nekim radnim kolegama koji svoj nos guraju tamo gdje ne treba. Njihove upadice nećete dobro primiti, a svemu tome svjedočit će vaši nadređeni koji neće htjeti podržati ni jednu stranu. Sankcije bi mogle dobiti obje strane.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Dan bi vam mogao biti buran kada je u pitanju ljubavni život. Vi volite kada je vaša riječ zadnja i kada je sve po vašem. To svakako vašem partneru ne odgovara i zbog takvih stvari bi u danu ispred vas, moglo doći do prepucavanja. U vezi je bitan kompromis i ravnopravnost.

Stranice: 1 2