Zvijezde su OVIM znacima namijenile NOVU LJUBAV, dok OVOM raskid veze, a OVOM znaku IZDAJU!-/

Zvijezde su OVIM znacima namijenile NOVU LJUBAV, dok OVOM raskid veze, a OVOM znaku IZDAJU!-/

5 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U VEZI:

Tjedan pred vama bit će vrlo povoljan za ljubav, posebno sama sredina tjedna. Ako planirate povesti razgovor o bitnim stvarima ili nekim  bitnim odlukama, pričekajte sredinu tjedna. U tom periodu će biti najmanje tenzije i najmanja mogućnost konflikata.

SLOBODNI:

Nosite ožiljke iz prošle veze i to vas sputava. Ne dozvoljavate nikome da vam se previše približi. Skeptični ste prema svima i svemu.  Kada se riješite okova prošlosti, onda ćete doći u situaciju da započenete ljubavnu vezu.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

U VEZI:

Iskoristite idući tjedan da posložite misli i shvatite što ustvari želite. Pokažite više interesa i kompromisa ukoliko vam je stalo do partnera. Trenutna kriza u koju ste upali može se samo riješiti mirnim razgovorom. Najpovoljniji dan za razgovor će vam biti četvrtak, što za vas znači najmirniji dan.

SLOBODNI:

Možda vam idući tjedan neće donijeti ljubav, ali će vam donijeti bogat društveni život i neka nova lica koja ne znate od prije. Moguće da će se iz tih poznanstva izroditi prisniji odnos.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

U VEZI:

Ponekad se pitate da li ste pogriješili što ste poklonili svoje srce partneru. Ponekad se pitate ima li ljubavi. No, to je samo prolazna faza. Vaš zodijak ne bi stupio u vezu ako nije siguran u svoje osjećaje.  U petak Sunce  je idealno vrijeme za ponovo zbližavanje vas i vašeg partnera. Počastite se romantičnom večerom i približite se jedno drugom.

SLOBODNI:

Idući tjedan bit će obilježen mnogim zanimljivim situacijama i događanjima. Kretat ćete se na mjestima gdje ćete sresti jedno lice koje dugo niste vidjeli. S tom osobom ste prije nešto započeli, ali prije je sve završilo nego što je išta počelo. Moguće da će se iz tog susreta razviti ponovo blizak odnos.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

U VEZI:

Vaši ljubavni odnosi bit će skladni u idućem tjednu. Međutim, nešto drugo će obilježiti tjedan. Treća osoba će se upetljati u vašu vezu. Ako ste u tajnoj vezi, moguće da je to ta osoba. Ako niste, može biti član obitelji ili prijatelj. Taj netko će pokušati narušiti vaš sklad veze raznim smicalicama i podlostima. Budite svakako na oprezu.

SLOBODNI:

Slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka u idućem tjednu više će biti opterećeni sa svojim izgledom nego inače. Više ćete vremena provoditi pred ogledalom, više kapljica parfema konzumirati. Ženski dio bi mogao napraviti čak i drastičnije promjene kao što je promjena frizure i boja kose. U svakom slučaju, to će pozitivno djelovati na okolinu. Sreća i zadovoljstvo se vidi na svakom čovjeku, pa će tako i na vama. Moći ćete samo privući neke osobe, nikako odbiti.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U VEZI:

Idući tjedan bit će povoljan kad je vaš znak zodijaka u pitanju. Tijekom tjedna dobit ćete neke odgovore koje čekate od partnera. Vaš partner bit će raspoložen za ljubav više nego je to uobičajeno, te će vam ljubav pokazivati svaki dan i podsjećati vas zašto je baš vas izabrao. To će razbiti u vama svaku sumnju koju ste imali i vratiti vam vjeru u sreniju budućnost.

SLOBODNI:

Idući tjedan mogao bi vrlo lako biti u znaku tajne veze. Vi već neko vrijeme udvarate međusobno sa jednom osobom koja je u vezi. Ta osoba pokazuje ljubomoru kad ste vi u pitanju, iako nema razloga, jer vam je jedina. Ali sve i da nije… Vi ste slobodni. Podsjetite ju da je ona u vezi.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

U VEZI:

Idući tjedan bit će vrlo povoljan za ljubav i ljubavne odnose. Vaš partner će vam biti potpuno posvećen kao i vašem zajedničkom ljubavnom životu. Eventualne nesuglasice proći će u mirnom tonu. Neće ostaviti posljedice na skladne odnose. Tijekom idućeg tjedna doći će do malog pomaka. Više ćete se zbližiti sa partnerom nego što ste bili u zadnje vrijeme.

SLOBODNI:

Ako je vjerovati zvijezdama, vi ćete tijekom idućeg tjedna upoznati osobu sa kojom ćete razviti vrlo prisan i blizak odnos. Možda nećete započeti ljubavnu vezu tijekom tjedna, ali ostvarit ćete povezanost i često ćete biti u kontaktu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2