LJUBAVNI HOROSKOP za 03. Jul: OVAJ znak sve više shvaća da je jedino rijesenje da prekine vezu!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 03. Jul: OVAJ znak sve više shvaća da je jedino rijesenje da prekine vezu!-

2 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vas već neko vrijeme muči sumnja kad je u pitanju vaša voljena osoba. Koliko god da vas se razuvjerava, vi i dalje sumnjate i pronalazite razloge za to, kojih ustvari ni nema. Pokušajte vjerovati svojoj voljenoj osobi, jer sumnja i ljubomora bi mogla naštetiti vašem odnosu.

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Od ljubavne veze i vaše voljene osobe, očekujete nešto, a to isto nista spremni dati. Napravite ravnopravnost  i razmislite, što je to što ustvari želite na planu ljubavi. Svojom ponašanjem dajete signale kao da vam nije stalo, a stalo vam je. Položite svoj nered u glavi. Pozitivno će utjecati na vaš odnos.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Upali ste u ljubavnu krizu koja je popraćena nezadovoljstvom. Vama fali ljubavi i sve ono što vam voljena osoba treba pružiti. Radite na sebi i dovedite vaše misli u red, jer su u neredu. Forsiranjem nećete ništa postići. Dovoljno je da korak po korak radite na tome.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vama već neko vrijeme određene stvari smetaju i to u vas unosi nemir i zadovoljstvo. Riješit ćete sa vašom voljenom osobom stvari koje vam stvaraju nemir i zbog kojih se ne osjećate dobro. Dan je idealan za ljubav i da se zbližite sa svojim partnerom.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaši dani su često popraćeni nervozom i svađama. Dan će biti idealan za ljubav i lijepe odnose. Iskoristite to na najbolji način da se zbližite sa voljenom osobom. Takve situacije najčesće se dogode zbog bezazlenih sitnica, a onda popraćene sa nervozom, razviju se u nekom drugom pravcu.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vama svakako na ljubavnom planu nedostaje više vremena koje ćete provesti na samo sa svojom voljenom osobom. Dan je idealan da se posvetite jedno drugom i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Potrebno je da se više zbližite sa partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Kad ste vi u pitanju, naizgled sve izgleda dobro, ali uvijek postoji ono nešto što fali. Možda ne želite priznati ni sami sebi da osoba sa kojom ste, nije ono što vas čini sretnim. Istovremeno, ni ne razmišljate da bi ljubav potražili na nekom drugom mjestu. Prihvatili ste stvari onakvima kakve jesu.

Stranice: 1 2