Expand To Show Full Article
JUL će nadmašit SVA očekivanja OVIH znakova. KONAČNO će im KRENUTI u ŽIVOTU. -

JUL će nadmašit SVA očekivanja OVIH znakova. KONAČNO će im KRENUTI u ŽIVOTU.

Ovim horoskopskim znacima bez ikakve sumnje dolazi ostvarenje dugo željenih želja i planova, koji su im već počeli padati u zaborav i za kojima su izgubili svaku nadu da će se ostvariti. Definitivno će nadmašiti sva njihova očekivanja.

Prvi od dva znaka je:

 

VAGA:

Naredni period će nadmašiti sva vaša očekivanja. Čeka vas vrlo dinamičan i zanimljiv mjesec.

Upali ste u period kada vam ništa ne polazi za rukom i prisutno je veliko nezadovoljstvo, kako na ljubavnom planu, tako i na poslovnom planu, a ni sa zdravstvene strane nije sve zadovoljavajuće.

Upravo sada  će vam sve krenuti na bolje i ovo  će biti prekretnica vašeg nezadovoljstva ka boljem na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu.

Ovo će biti vaš najbolji mjesec unazad mnogo mjeseci i pamtit ćete ga samo po dobrom i po svim dešavanjima i sretnim trenutcima u kojima ćete maksimalno uživati.

Krajem mjeseca, u vaš život će ući osoba sa kojom  ćete doživjeti brojne sretne trenutke. Na početku nećete biti sigurni u tu osobu.

Imat ćete dvojbe i sumnje i veliko nepovjerenje, jer ćete smatrati da se nešto tako lijepo ne može vama dogoditi, no vrlo brzo ćete se uvjeriti da griješite i shvatiti da nije onako kako mislite.

Imat ćete potpuno povjerenje u tu osobu i tek tada ćete istinski početi uživati u svemu što vam ta osoba pruža i daje. Predat ćete se dušom i srcem, a ništa manje od toga nećete ni vi dobiti. I poslovne prilike vam se smiješe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dobit ćete izvrsnu poslovnu priliku koju nećete moći odbiti. Biti će prisutan strah zbog napuštanja starog radnog mjesta i nesigurnosti što se tiče novog radnog mjesta.

Zdravlje će vam krenuti na bolje. Naredna dva mjeseca ćete pamtiti samo po dobrome.

 

Nastavak na idućoj strani…

JUL će nadmašit SVA očekivanja OVIH znakova. KONAČNO će im KRENUTI u ŽIVOTU.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top