Za OVA 4 znaka, karte imaju SJAJNE PROGNOZE!-/

Za OVA 4 znaka, karte imaju SJAJNE PROGNOZE!-/

30 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA

Osjećat ćete se dobro bez obzira da li ste u vezi ili niste. Ako niste, naredne sedmice vam samoća neće teško pasti. Ako ste u vezi, pojavit će se ljubomora zbog koje ćete voditi burnu raspravu, ali ništa što bi moglo ugroziti vaš daljni sklad ili samu vezu.

 

 

VAGA

Vaša karta kaže da će ovo biti sedmica izazova za vaš ljubavni život. Pojavit će se određene prepreke i izazovi koje ćete ili proći ili ćete pasti na njima. Ako padnete na njima, postoji mogućnost da se vaša veza završi. No, ako se završi, znači da nije bilo dovoljno ljubavi da se pobijedi, jer prava ljubav pobjeđuje sve.

 

 

ŠKORPIJA

Vaša karta govori da će se u vašu vezu pokušati netko umiješati. Možda član obitelji, prijatelj ili čak i bivši partner. Moguće se u zamke i netočne informacije koje bi mogle doći do vas. Bitno je da ne reagirate u afektu, nego da provjerite točnost onoga što ste čuli. Nije sve onako kako će vam izgledati.

 

 

STRIJELAC

Osjećat ćete se lijepo i smireno, a upravo takav će vam biti i ljubavni život tokom naredne sedmice. Ovo će biti dani u kojima vas neće pratiti ljubavni problemi, svađe i slično. Postoji čak mogućnost da vam netko još izjavi ljubav ili da vas kontaktira bivši partner.

 

 

JARAC

U narednoj sedmici imat ćete razloge za sreću. Osoba do koje vam je jako stalo, pokazat će vam na neke načine da je i njoj stalo do vas. Iako to neće biti direktna izjava ljubavi, ali bit će vam i više nego jasno da postoje veliki osjećaji prema vama. Moguć je i početak veze.

 

 

VODOLIJA

Sedmica pred vama bit će pravo uživanje za vas. Karte su vam naklonjene, a samim time imat ćete velike razloge za onu veliku ljubavnu sreću. Bez obzira da li ste u vezi ili niste, ljubav će vam donijeti lijepe trenutke. Slobodni će se prepustiti novim ljubavima, a oni  vezi će uživati sa voljenom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

U narednoj sedmici imat ćete potrebu staviti otvorene karte na stol i da se zna na čemu ste. Toplo-hladno je vaš ljubavni život. Niste više sigurni što zapravo vaša voljena osoba osjeća prema vama. Ponekad vam se čini da ste jako voljeni, a ponekad posve obrnuto. U toku sedmice riješit ćete svoj ljubavni status.

Stranice: 1 2