Za OVA 4 znaka, karte imaju SJAJNE PROGNOZE!-/

Za OVA 4 znaka, karte imaju SJAJNE PROGNOZE!-/

30 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Očekujte neočekivano. Sretne karte su uz vas i u toku naredne sedmice moguće je sve, čak i ono što smatrate da je nemoguće. Moguće su nove ljubavi ili čak tajne veze. Moguć je i povratak bivše ljubavi i obnavljanje stare ljubavi. Sedmica će biti kao stvorena za ljubav. Karte su otvorene za sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U toku naredne sedmice, morat ćete donijeti neke odluke koje se tiču vašeg ljubavnog  života. Postoji treća osoba. Ili imate tajnu vezu ili namjeravate imati ili na nekoga neprestano mislite sa kime iz nekog razloga ne možete ostvariti vezu. Odlučite što želite i shodno tome tako i postupite prije nego nekoga ne povrijedite.

 

 

BLIZANCI

Sedmica pred vama bit će u znaku velike usamljnosti. Osjećat ćete se tužno i imat ćete veću potrebu nego inače sa pažnjom i brigom. Bit će vam potrebno da je vaša voljena osoba stalno ili često uz vas.

 

 

RAK

Tokom naredne sedmice možemo reći da ćete shvatiti koga zapravo volite i sa kime sebe vidite u budućnosti i sreći. Ali, postoje neki razlozi zbog kojih ćete se dvoumiti javiti toj osobi. Zaboravite ponos. Ponos nije vrijedniji od sreće, a ponos vas također neće voljeti i brinuti o vama, nego osoba koja vas voli.

 

 

LAV

Ciganske karte vam u narednoj sedmici predviđaju velike promjene na ljubavnom planu. Velike su šanse da vaša veza upadne u krizu u kojoj će se činiti da ste došli do samog kraja i da se situacija više ne može popraviti. Dok slobodni pripadnici ovog znaka bi se vrlo lako u toku sedmice mogli prepustiti jednoj osobi i započeti vezu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2