Sedmica VELIKIH PROMJENA i OGROMNE SREĆE, ali i nečije tajne će se SAZNATI!-/

Sedmica VELIKIH PROMJENA i OGROMNE SREĆE, ali i nečije tajne će se SAZNATI!-/

30 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

LJUBAV:

Tjedan pred vama, mogao bi vam donijeti česte promjene raspoloženja. Malo ćete biti raspoloženi, pa neraspoloženi. Malo tužni, malo sretni. Smijati se, a potom zaplakati. Vaš partner će pokazati veliko razumijevanje prema vašem stanju, te pružiti vam utjehu i zagrljaj kada vam bude potrebno.

POSAO:

S poslovne strane mogle bi biti neke borbe između vas i tima. Nečije greške i propusti biti će prebačeni na vas i trebat ćete dokazati da niste odgovorni za to.

ZDRAVLJE:

Savjetujemo dosta odmora i rada na sebi.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

LJUBAV:

Imat ćete česte promjene raspoloženja i mišljena. Vaše raspoloženje varirat će od “najsretniji sam na svijetu”, pa sve do “šuti, ne diraj me i ne obraćaj mi se”. U iznošenju mišljenja ćete biti kontradiktorni. Vaš partner biti će zbunjen i neće znati kako da se postavi prema vama.

POSAO:

Vi možete više nego što mislite i više nego ste svjesni. Zakopali ste se tu gdje jeste i ni ne pomišljate da bi mogli napredovati sa poslovne strane. Otvarat će vam se neka nova vrata. Razmislite i o tim mogućnostima.

ZDRAVLJE:

Savjetujemo više kvalitetne fizičke aktivnosti

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

LJUBAV:

U tjednu ispred vas, puno više ćete pričati sa partnerom nego inače.To će vas svakako zbližiti i povećati prisnost među vama. Teme će biti raznolike, najviše vezane za one koje ste proživjeli. No vaše opće stanje će biti nekako isprazno. Nešto će vam faliti. Moguće da ćete upoznati osobu na koju ćete u narednom periodu dosta misliti.

POSAO:

S poslovne strane zakomplicirati će se odnosi gotovo među svima što će unijeti nervozu u sve. Dobit ćete i novog radnog kolegu koji će se već od samog početka početi bahato ponašati i unositi nemir.

ZDRAVLJE:

Poradite više na društvenom životu.

 

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

LJUBAV:

Početak tjedna moga bi unijeti neke nemire u vaš ljubavni život. Bit ćete u raspoloženju kada ćete htjeti svoj mir i sve ostalo će vam smetati. Krajem tjedna bit ćete ponovo otvoreni za vašeg partnera i nježnost-

POSAO:

S poslovne strane moguće su neke nepredvidive situacije koje bi čak mogle dovesti u pitanje i vaše radno mjesto. Budite oprezni i pažljivi i pazite što i pred kime pričate.

ZDRAVLJE:

Promijenjivo raspoloženje.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

LJUBAV:

Tjedan ispred vas bit će opušten što se tiče ljubavnih odnosa. Zapast ćete u stanje nostalgije i rado ćete sa vašom voljenom osobom razgovarati o nekim davnim lijepim trenutcima i događajima.

POSAO:

Poslovni odnosi napredovat će u komunikaciji sa nekim radnim kolegama. Obnovit ćete neke odnose koji nisu bili na zavidnoj razini. Samo, budite pažljivi i dalje.

ZDRAVLJE:

Savjetujemo više tekućine unositi. Moguće glavobolje.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2