Sedmica VELIKIH PROMJENA i OGROMNE SREĆE, ali i nečije tajne će se SAZNATI!-/

Sedmica VELIKIH PROMJENA i OGROMNE SREĆE, ali i nečije tajne će se SAZNATI!-/

30 lipnja, 2022 0 By Admin

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

LJUBAV:

Tijekom tjedna doći će do poboljšava društvenog i ljubavnog života. Odnos sa partnerom neće rezultirati negativom, a zbližit ćete se i sa osobama sa kojima ste se udaljili, te sa njima provesti neko vrijeme družeći se

POSAO:

S poslovne strane, na vidjelo će izaći jedna tajna. Za to isto su čak sumnjali i na vas. Riješit ćete se te sumnje i tog tereta.

ZDRAVLJE:

Moguća prehlada.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

LJUBAV:

Vaš ljubavni odnos mogao bi tijekom  tjedna se prilično distancirati. Bit ćete zaokupljeni poslom, obavezama i sami sa sobom. Nećete imati volje za nježnost i društvo vaše voljene osobe.

POSAO:

Već neko vrijeme očekujete informacije vezano za novu poslovnu priliku. Tijekom idućeg tjedna dobit ćete te informacija. One će vas toliko zaokupiti da ćete jedino biti fokusirani na to, a sve ostalo ćete potisnuti u drugi plan.

ZDRAVLJE:

Moguće su glavobolje, bezvoljno raspoloženje i stres.

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

LJUBAV:

Tijekom tjedna, vaši odnosi sa vašom voljenom osobom će se drastično popraviti. Više ćete uživati provodeći vrijeme zajedno i bit ćete otvoreni za nove planove i ideje. Vladat će međusobno razumijevanje i nježnost.

POSAO:

S poslovne strane, dobit ćete odgovore na neka pitanja koje već dugo čekate. To će na vas utjecati tako da ćete sa većom lakoćom i voljom obavljati radne obaveze. Možda će doći do problema u komunikaciji sa jednim radnim kolegom, ali ništa što će utjecati na vaš daljnji odnos.

ZDRAVLJE:

Potrebno vam je više odmora.

 

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV:

Tijekom tjedna, vaša ljubavna situacija bit će povoljna bez većih turbulencija. Vladat će pozitivna atmosfera između vas i vašeg partnera. Mogla bi vam se otvoriti i prilika koja bi vas mogla odvesti i u avanturu.

POSAO:

Mogla bi vam se otvoriti prilika za novim poslom i novim radnim mjestom. Trebate dobro razmisliti da li ste spremni na taj rizik. Poslovna prilika bit će dosta udaljena od vašeg mjesta stanovanja. Posložite prioritete, jer ako se odlučite za to, nećete imati dovoljno vremena za ljubavni život, te bi ga to isto moglo ugroziti.

ZDRAVLJE:

Premalo spavate. Savjetujemo više sna.

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

LJUBAV:

Tijekom tjedna vi ćete jednostavno zračiti i svojom pozitivom  ćete privlačiti samo one pozitivne stvari. Zračit ćete i samopouzdanjem. Vaša voljena osoba, bit će pomalo zbunjena, no svakako pozitivno. Kako god, čeka vas lijep tjedan sa puno smijeha i zabave sa partnerom.

POSAO:

S poslovne strane, postoje neke osobe koje vas ne prihvaćaju i koje bi bile najsretnije da niste dio tima. Moguć je konflikt sa tom osobom. Svakako se izdignite iznad toga, jer time bi mogli ugroziti vaše radno mjesto.

ZDRAVLJE:

Stabilno bez promjena.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

LJUBAV:

Tijekom tjedna na ljubavnom planu neće ništa nedostajati. Uživat ćete u ljubavi sa partnerom. Imat ćete neke ideje i planove koje će vas partner podržati. Krajem tjedna mogli bi ste upoznati osobu koja će vas zaintrigirati.

POSAO:

Nemir će se uvući u poslovne redove. Vladat će opći kaos zbog velikih promjena, kao i zbog većeg obujma posla. Moguće da će neki stari poslovni suradnici otići, a novi doći.

ZDRAVLJE:

Moguće probavne smetnje.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

LJUBAV:

Idući dani koji dolaze, bit će pogodni kako za društvene prilike, tako i za ljubavne prilike. Veći dio vremena provest ćete družeći sa vama dragim ljudima i vašim partnerom. Napetost nije nešto što će vas pratiti u narednom tjednu.Veći dio vremena trebali bi se osjećati dobro i pozitivno. Svoju pozitivu prenijet ćete i na partnera.

POSAO:

S poslovne strane mogli bi ste napredovati. Vaši nadređeni primjetit će vaše zalaganje i odgovorno ponašanje kada su u pitanju izvršavanje radnih obaveza. Jednoj osobi to neće biti drago i mogla bi upetljati svoje prste u to. Budite na oprezu.

ZDRAVLJE:

Vladat će dobro raspoloženje. Čuvajte se virusa i prehlada.

Stranice: 1 2