OVI znaci će PRESTATI PATITI i TRAGATI za LJUBAVNOM SREĆOM i SRODNOM DUŠOM – Zvijezde im šalju ljubav!-

OVI znaci će PRESTATI PATITI i TRAGATI za LJUBAVNOM SREĆOM i SRODNOM DUŠOM – Zvijezde im šalju ljubav!-

30 lipnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Slobodni:

To je ona osoba koja je ispunila vaše srce, sada to znate, ali netko ju pokušava uzeti sebi. Nije još vaša, još niste zajedno, ali se sve svodilo na to da ćete biti. Međutim, šok za vas, šok kakav niste očekivali, netko daje sve od sebe da osvoji vašu ljubav. Zvijezde vam kažu: Borite se za ono što volite, beskompromisno, do kraja! Borite se do zadnjeg atoma snage i pokažite toj osobi koliko vam je stalo. Ne predajte se nikada i pokažite svoju ljubav. Imate zvjezdanu podršku u tome i zvijezde vam žele uspjeh i sreču u vašem naumu.

U vezi:

Ne baš sjajna situacija u vezi obilježava duži dosadašnji period vašeg života. Više niste sigurni što zaista želite od veze i postali ste apatični i bezvoljni. Svoje probleme pokušajte riješiti što prije, zvijezde su vam sklone u narednom periodu, pa razgovarajte i riješite neke stvari. Kako god ispalo, znat ćete na čemu ste, a to je najvažnije za vas u ovom trenutku.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Slobodni:

Osjećate se nemoćno i tužno, sve lađe vam tonu već neko vrijeme jer silno želite biti sa nekim, dijeliti život sa osobom koju volite. Period pred vama pripremit će vam sve kako bi takvu osobu i upoznali. Zvijezde će se pobrinuti za taj prvi susret u kojemu će odmah zaiskriti među vama. Jako pripazite da od silne želje i uzbuđenja ne izgorite odmah na startu, da tu osobu ne preplašite vašim prenaglim postupcima. Postupajte polako i smireno inače bi se mogli razočarati.

U vezi:

Vaša veza prolazi razdoblja toplo-hladno. Čas je sve super, čas neki problem postaje razlog za prekid. Turbulentno razdoblje moglo bi prestati u narednom periodu jer su zvijezde tako odlučile. Vi ćete morati pomoći zvijezdama i učiniti sve da unesete mir u vezu, jer zvijezde će vam pomoći, ali i vi to morate željeti. Inače će sve biti uzalud, a to ne želite, zar ne?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Slobodni:

Period koji predstoji mogao bi donijeti neka nova uzbuđenja u vaš ljubavni život. Mogao bi, a da li i hoće, umnogome će zavisiti od vas samih. Pojavit će se prilika za početak ljubavne veze, ali vi nećete odmah reagirati jer ćete krivo protumačiti poruku koju ste dobili od jedne osobe. tek ćete poslije shvatiti da je ta osoba sramežljivo pokušala uspostaviti kontakt sa vama koji bi bio više od prijateljstva. Na vama je da odlučite hočete li, sa malim zakašnjenjem, uspjeti popraviti prvi dojam te započeti vezu.

U vezi:

Zadovoljstvo koje osjećate zbog uspješne veze koju imate, nastavit će se i u narednom periodu. Nastojte da se vaše zadovoljstvo ljubavnim životom ne pretvori u rutinu. Tada bi mogli nastati problemi u vezi. Zato vaše zadovoljstvo dijelite sa vašim partnerom i pokazujte svu svoju ljubav neprekidno, uvijek na neki drugačiji i novi način.Tako ćete vašu vezu držati uvijek svježom i romantičnom.

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Slobodni:

Zvijezde vam donose puno uzbuđenja u slijedećem periodu, buran društveni život i priliku da upoznate nekoliko osoba sa kojima biste mogli zapoćeti ljubavnu romansu. Svaka od tih osoba osvojit će vas na neki drugačiji način. Postat ćete zbunjeni jer nečete moći odlučiti koja bi osoba bila prava za vas. Pokušajte poslušati što kaže vaše srce, neka ono odluči, mozak će odlućivati za druge stvari, osjetite što želite pa tako i odlučite.

U vezi:

Veza vam je uspješna, vrlo se trudite da tako i ostane. Pokušavate uvijek iznenaditi partnera na lijep način i to vam i uspijeva. Sretni ste i zadovoljni oboje i tako će i ostati u narednom periodu. To vam zvijezde govore i raduju se vašoj sreći. Tako će biti jedno duže vrijeme, a kada vam zvijezde i ne budu tako naklonjene, potrudite se i sami izazovite sreču, jer ljubav je vječna ako je ona prava kao vaša.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Slobodni:

Potrebno vam je više hrabrosti i snalažljivosti kod upoznavanja osoba koje su vas očarale. Krenite samouvjereno i smireno, strah ostavite negdje daleko od vas u tim trenucima, jer, zapamtite, nemate što izgubiti, možete samo dobiti. Vrijeme pred vama otvorit će vam neka nova vrata, dat će vam nove prilike, pa se ne ustručavajte da ih iskoristite. Možete to, sami ste svjesni da možete, pa učinite onda.

U vezi:

Loš period ostaje iza vas. Dolazi vrijeme sunca u vašem ljubavnom životu, kiša i oblaci su iza vas, tako vam zvijezde poručuju. Iskoristite naredno razdoblje da riješite bitne stvari, a sitnice ostaju sitnice i nemojte toliko inzistirati na njima. Uživajte u lijepom vremenu pred vama, lijepom vremenu vašeg ljubavnog života koje vam dolazi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Slobodni:

Nečete uspjeti u onome što vam je glavno u ovom trenutku, a to je započeti novu-staru vezu. Osoba koju ponovno želite osvojiti ne gaji više iste osjećaje prema vama. Morat ćete se pomiriti sa time i krenuti dalje sami. Ne zadugo sami, jer vam zvijezde predviđaju susret koji će vam donijeti sreću u vašem ljubavnom životu. Prošlost ostavite tamo gdje i pripada, u prošlost. U budućnost krenite čiste glave i otvorenog srca.

U vezi:

Veza vam ne funkcionira onako kako biste željeli. Osjećate već neko vrijeme da to nije to, ali se ne usudite razgovarati sa partnerom o tome. Možda bi trebali, jer zvijezde vam donose period mira i razboritosti, dakle idealno vrijeme za ozbiljne razgovore. Možda ipak nije sve tako crno kao što slutite, možda jedan ozbiljan razgovor pokaže da ste bili u zabludi. Zato pokažite partneru koliko vam je stalo i bit će više sreće u vezi.

Stranice: 1 2