Expand To Show Full Article
Bik osvaja nečije srce, OVAJ znak će odati nečiju veliku tajnu, a OVAJ znak će se vratiti bivšem partneru!-

Bik osvaja nečije srce, OVAJ znak će odati nečiju veliku tajnu, a OVAJ znak će se vratiti bivšem partneru!-

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dosta toga se događalo u vašem ljubavnom životu u zadnje vrijeme. Kaos u glavi, pitanja, nedoumice i borba koju vodite sa samim sobom. Ponekad mislite da vašoj vezi nema budućnosti. Neprestane trzavice, nesuglasice, nervoza pa i svađe, postale su dio vaše svakodnevnice. Previše ste se udaljili jedno od drugog. Ovog vikenda imat ćete priliku sjesti i ozbiljno porazgovarati sa vašim partnerom. Možda je vrijeme za neke velike konačne odluke. A možda se ipak sve može spasiti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vikend bi vam mogao donijeti neočekivana, ali ugodna iznenađenja. Sve što je neočekivano, najčešće nije ugodno, no ovaj put nije takav slučaj. Mogli biste vrlo lako sresti osobu zbog koje vam svaki put srce zaigra kada se sretnete. Poziv na popodnevnu kavicu, mogao bi donijeti ugodne i lijepe trenutke. A možda bi nakon tog druženja, situacija mogla otići korak dalje.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vaša ljubavna veza u zadnje vrijeme prolazi kroz povremene krizne situacije. Obostrano dosta toga očekujete jedno od drugog, ali sve ostaje uglavnom na riječima. Svoje kritike jedno drugom upućujete, ali nitko da pokaže dobru volju i nešto promjeni u stavu i ponašanju. Vikend će vam donijeti dosta slobodnog vremena. Iskoristite ga za jedan ozbiljniji razgovor i konačno prijeđite sa riječi na djela.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Za one koji su u vezi, čeka jedan lijep vikend. Partner će vas razveseliti jednom divnom viješću i nekom sitnicom, a to će vam posebno uljepšati dane vikenda.

Razlog toga može biti pokušaj da se iskupi za nekorektno ponašanje prema vama. A možda jednostavno da vas samo iznenadi i razveseli.

Što god bilo u pitanju, posebno ako je riječ o iskupljenju, nemoje da vas ponos spriječi i da ne prihvatite. U svakom slučaju, treba nagraditi kada netko prizna svoju grešku i nekom sitnicom želi obilježiti taj trenutak.

Slobodni znaci ovog zodijaka će provesti lijepe trenutke u krugu drušva gdje će upoznati jednu vrlo zanimljivu osobu

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Nenamjerno, slučajno i sasvim spontano ste povrijedili svog partnera. Iako vam partner to ne zamjera, vi se svejedno osjećate loše. Bitno da nije bilo u lošoj namjeri. Vi se uvijek dobro odnosite prema partneru, a takve situacije se ponekad jednostavno dogode. Nema potrebe da si toliko to zamjerate. Dešava se…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Bik osvaja nečije srce, OVAJ znak će odati nečiju veliku tajnu, a OVAJ znak će se vratiti bivšem partneru!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top