Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, kome TUGE, tko će doći do VELIKOG NOVCA, a tko će biti IZDAN!-

Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, kome TUGE, tko će doći do VELIKOG NOVCA, a tko će biti IZDAN!-

29 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Ovi zodijaci se nalaze na raskrsnici, ne znaju šta i kuda dalje. Da bi se mogli pokrenuti, prvo morate raščistiti sve ono što vas muči i donijeti odluke. Te odluke će biti konačne, stoga, umite sve u obzirom prije nego odlučite. Ovaj zodijak svakako čeka jedan uzbudljiv, dinamican i zanimljiv mjesec, kao i puno raznih dešavanja, puno novih lica, poznanstava i prijateljsva.

Slobodnim pripadnicima znaka ljubav već kuca na vratima. Otvorite ih! Onima u vezi ljubav će biti stabilna bez nekih turbulencija. Saznat ćete bitne informacije vezano za vaš posao. Te informacije bi vas mogle promaknuti, a onog drugome bi mogle ugroziti posao. Cijeli mjesec bit ćete napunjeni priličnom dozom energije. Isto tako zbog dinamičnog mjeseca, na samom kraju mjeseca mogli bi se osjećati pomalo iscrpljeno. Vitamini nece biti od viška.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Ovaj zodijak očekuje nerazumijevanje. Više puta biti ćete prozivani da ne izvršavate svoje obaveze kako treba i u roku, no sasvim sigurno je da to nije točno. Moguć je i konflikt sa nekim vama prilično bliskim. Upotrijebite sve argumente koje imate i pokažite toj osobi da griješi. Mogla bi vam se ostvariti jedna vaša želja. Nešto što već jako dugo želite. Mjesec bi vam mogao biti prilično sretan i uspješan.

Upoznat ćete neke nove osobe. Jednoj od tih osoba ćete se dopasti na prvi pogled. O vama zavisi dalje da li ćete to prepoznati i primjetiti. Ne gubite vrijeme i prilike. Na poslu će vam prići osoba koja će vam povjeriti svoju najdublju tajnu. Fizički ćete se osjećati dobro. Usmjerite svoju energiju na nešto korisno.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vama će svakako ovaj mjesec biti jedan od boljih mjeseci u godini.  Tijekom cijelog mjeseca nećete nailaziti na nikakve probleme i nedaće. Sve će vam ići od ruke i za druge osjećaje nećete znati osim za osjećaj sreće. Svi će uživati u vašem društvu, diviti se vama i vašoj pozitivi.

Na ljubavnom planu također nećete imati nikakvih konflikta ili svađica. Slobodni zodijaci, mogli bi započeti ljubavnu vezu sa nekim iz prošlosti. Vladat će potpuni mir, poštovanje, razumjevanje, pažnja i briga.  Fizički ćete se osjećati izvrsno. Prštat ćete od količine snage i energije. Usmjerite svoju energiju u nešto korisno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4