Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, kome TUGE, tko će doći do VELIKOG NOVCA, a tko će biti IZDAN!-

Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, kome TUGE, tko će doći do VELIKOG NOVCA, a tko će biti IZDAN!-

29 lipnja, 2022 0 By Admin

RAK (22.06 – 22.07. )

U ovom mjesecu nećete se baš osjećati najbolje u okruženju koje vam nije sasvim poznato. Najbolje će se osjećati u krugu svoga doma i sa bliskim osobama. Donijet ćete neke vrlo bitne odluke oko stvari i situacija o kojima imajate dvojbe već neko duže vrijeme. Iako već dugo čekate na te odluke, svejedno ne zaliječite se i dobro još jednom promislite dok ne budete posve sigurni u vašu konačnu odluku.

Oni  koji su u vezi ili braku, imat će manje nesuglasice sa partnerom i manje svađe, no ništa što bi moglo ostaviti posljedice na njihovu vezu.

Slobodni pripadnici, vrijeme je da napustite svoje zidove i izađete iz svojih okova. Ljubav vam se smijesi i mogli bi upoznati nekoga zbog koga bi vam srce zaigralo. Desit će se ljubav. Iskoristite svoje obrazovanje i potrudite se obavljati posao za koji ste se školovali.

Ne pretjerujte u hrani ili piću, jer to bi se moglo odraziti na vaše zdravlje.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Slobodni zodijaci tijekom mjeseca upoznat će mnoge osobe. Otvorit će vam se razne prilike od onih prijateljskih do ljubavnih. Sklopit ćete neka nova poznanstva. U jednom od tih poznanstava, možda ćete vidjeti i prepoznati ljubav. Upotrijebite svoj šarm da šarmirate i osvojite tu osobu. Vrlo lako da bi vam moglo biti uzvraćeno.

Oni  koji su u vezi bi ovaj mjesec mogle imati i određene probleme na ljubavnom planu. Između vas,mogla bi se ubacit  treća osoba koja će pokušati pridobiti pozornost i pažnju vašeg partnera. Budite oprezni. Pružite partneru više pažnje i podsjetite ga zašto se zaljubio baš u vas. Dobit ćete poslovnu ponudu. Ne brzajte sa ničim i ne donosite bitne odluke prije nego dobro razmislite. Nije svaki put sve onako kako se čini.

Tijekom mjeseca, moguće da ćete se osjećati iscrpljeno i sa manjkom energije. Radite sve ono što volite i družiite se sa dragim ljudima da povratite energiju.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Ovaj mjesec bi mogao biti vrlo uspješan za vas, posebno na ljubavnom planu. Slobodni zodijaci nisu već neko vrijeme pronašli adekvatnu osobu sa kojom bi poželjeli nešto više. Slučajnosti u vašem životu nisu rijetke, pa tako i ovaj put. igrom slučaja i sasvim slučajno, u vaš život će se vratiti osoba sa kojom ste davno prekinuli kontakt i druženje. Oživljavajući stare uspomene, zaigrat će vam srca. Netko mora prvi krenuti, budite to baš vi. Osjećaji će vam biti snažni i nemojte to zanemariti.

Onima u vezi slijedi monotonija. Poradite na svome odnosu, učinite ljubavni život zanimljivijim nego je. Ne dozvolite da vaš ljubavni odnos potone još dublje. Dobro je to što ćete biti napunjeni enegijom i snagom, usmjerite svu energiju na nešto korisno. Vježbajte, trčite, bavite se nekim aktivnostima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4