U naredna 3 dana: OVA dva znaka će dobiti priliku da isprave velike greške i vrate izgubljeno!-/

U naredna 3 dana: OVA dva znaka će dobiti priliku da isprave velike greške i vrate izgubljeno!-/

29 lipnja, 2022 0 By Admin 2
OVAN
Vrijeme je za lijepe vijesti. Fantastičan odnos koji imate sa partnerom ostat će i dalje na tom nivou. Ono što će vas dodatno razveseliti je ostvarenje vaše želje koja će biti realizirana upravo ovaj vikend pred vama. To će biti razlog za zaista veliku sreću, kako vas tako i vašeg partnera.

 

 

BIK

Vrlo ste umorni i iscrpljeni poslom i ostalim dešavanjima oko vas. Potreban vam je mir i nekoliko dana pravog odmora. Na vašu žalost, to se ovaj vikend neće dogoditi. Bit ćete i dalje zatrpani poslom i nećete si moći priuštiti niti malo opuštanja.

 

 

BLIZANCI

Dosta nezadovoljstva obilježit će nadolazeći vikend jer ćete ponovo otvoriti stare teme sa partnerom, teme koje su vam već zagorčale život. Možda dani pred vama nisu vrijeme da se opet razgovara o tome, ali tako će biti i to nećete moći izbjeći.

 

 

RAK

Sretni vikend je pred vama, najsretniji kojeg čete jako dugo pamtiti. Sve će ići po planu i ostvarit će se vaša velika želja vezana uz partnera i odlaska na prekrasno mjesto. Tim činom pokazat ćete partneru koliko je velika vaša ljubav i koliko ste spremni učiniti da bi partner bio zadovoljan.

 

 

LAV

Ono što već duže vrijeme krijete od partnera uskoro će izaći na vidjelo. Nećete više moći manipulirati partnerovim osjećajima i dolazi vrijeme za drugačiji odnos među vama. Bilo je pitanje vremena kada će istina izaći na vidjelo, a to vrijeme dolazi. Za vas je vrijeme da budete iskreni bez obzira na ishod.

 

 

DJEVICA

Sve će teći svojim tokom u danima koji dolaze i bit ćete zadovoljni time. Pokušajte organizirati izlet sa partnerom preko vikenda i opustiti se. To će učvrstiti vašu vezu i vratiti dane u kojima ste iskreno uživali. Prepustite se čarima ljubavi i nagradite partnera za ljubav koju vam pruža.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2