LJUBAVNI HOROSKOP za 01. Jul: Vodolija se mora boriti za ljubav, tajna Ovna će se saznati, a OVAJ znak će se zaljubiti!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 01. Jul: Vodolija se mora boriti za ljubav, tajna Ovna će se saznati, a OVAJ znak će se zaljubiti!-

29 lipnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Danas fokus stavite na rješavanje problema i nesuglasica sa partnerom. Možda ni vi niste svjesni da pored sebe imate osobu kojoj je jako stalo do vas. Trebali bi više cijeniti to što imate pa ćete i sami biti puno zadovoljniji.

 

 

ŠKORPIJA

Duhovi prošlosti vas prate i dalje, nikako da se otarasite prošlih veza i krenete dalje. Teško je u glavi rasčistiti sa time, ali to ćete kad tad morati učiniti kako biste nastavili svoj život. Pokušajte danas rasčistiti sami sa sobom, a već sutra će stvari izgledati puno bolje.

 

 

STRIJELAC

Vašem partneru je jako stalo do vas, vjerujete mu u potpunosti, ali se nikako ne možete u potpunosti opustiti u njegovom prisustvu. Partner to zamjećuje i vidi veliki problem u tome. Danas je dan za iskreni razgovor, recite sve što vam je na duši i očekujte da će vas vaš partner razumjeti i da ćete konačno moći otpustiti sve kočnice u sebi.

 

 

JARAC

Uporni ste i ne odustajete od osobe koja vam se sviđa, ali ta osoba ne osjeća isto prema vama. Danas biste mogli imati sreće na tom planu jer dešavanja koja slijede tokom dana možda će utjecati da ta osoba promijeni svoje mišljenje, na vašu radost.

 

 

VODOLIJA

Nemojte šutjeti o svojim emocijama, borite se za ono što želite jer će vam kasnije biti krivo ako ne pokušate sve što je u vašoj moći da osvojite srce osobe do koje vam je stalo. Ne čekajte sutra, krenite danas u akciju i pokušajte, nemate što izgubiti, a možete puno dobiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Pored vas već dugo imate osobu koja je sve spremna učiniti da osvoji vaše srce. Fokusirajte se na ljubav, na osjećaje i dajte priliku toj osobi da vas očara već danas, jer danas je taj dan kada biste se mogli zaljubiti.

Stranice: 1 2