Jedni će imati velike razloge za RADOST,  a neki će biti GORKO RAZOČARANI, PREVARENI i OSTAVLJENI!-

Jedni će imati velike razloge za RADOST,  a neki će biti GORKO RAZOČARANI, PREVARENI i OSTAVLJENI!-

29 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

POSAO:

Poslovna situacija mogla bi vam donijeti neke uspjehe. Ono što će sigurno donijeti je povoljno razdoblje u kojemu će vam većina toga polaziti za rukom u odvijati se u smjeru u kojem želite. Iskoristite ovo vrijeme i za neke druge poslovne planove.

LJUBAV:

U vezi:

Ljubavni život će vam donijeti ono na što dugo čekate. Očekujte promjene na na ljubavnom planu kada su u pitanju problemi koji vas prate. Zajedničkim snagama uspjet ćete riješiti svoje probleme i vašu vezu izvesti na jedan bolji put.

To će se pozitivno odraziti na vaš odnos.

Slobodni:

Vi ste nedavno upoznali nekoga tko na vas nije ostavio dubok dojam, ali svejedno se ne možete oteti mislima i često mislite na tu osobu. Ta osoba će se u narednom periodu približiti više vama i nekim postupcima pokazivati da bi sa vama htjela ostvariti vezu.

ZDRAVLJE:

Glavobolje učestale.

 

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

POSAO:

Potreban će biti veći oprez na poslovnom planu kako bi izbjegli eventulno neku vrstu problema. Poslovna sredina vam neće nikako odgovarati. Zbog toga je potrebno da budete vrlo oprezni i pametni pri donošenju nekih odluka kao i u verbalnoj komunikaciji, jer bi vaša sredine mogla izokrenuti vaše riječi. Vama na štetu, njima u korist.

LJUBAV:

U vezi:

Naredni period bit će vam naklonjen kada je ljubav u pitanju. Možete očekivati da ćete biti zadovoljni kako će se stvari odvijati u vašem ljubavnom životu. Vaš partner će biti pažljiv i neće mu biti problem ništa napraviti kako bi vam ugodio. Pokazivat će vam ljubav na razne načine.

Slobodni:

U narednom periodu na planu vašeg ljubavnog života neće doći do značajnijih promjena. Na ljubav vašeg života i na strodnu dušu, ipak ćete se morati još malo strpiti.

ZDRAVLJE:

Izbjegavajte svaki oblik stresa. Ne odražava se dobro na vaš organizam.

 

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

POSAO:

Odgovarat će vam poslovna sredina, jer jedna osoba više neće biti član vašeg radnog tima. Značajnijih promjena osim toga neće biti. Ali, vas očekuje novčani dobitak zbog kojeg ćete moći promijeniti cijeli svoj život u drugom pravcu. Mnoga životna pitanja će time biti riješena onako kako želite.

LJUBAV:

U vezi:

Kada je ljubavni život u pitanju, vas ne očekuje ništa drugo nego oni trenutci koji će vas ispuniti srećom i zadovoljstvom. Vaš partner će promijeniti svoj stav prema vama. Pokazivat će puno više razumijevanja i toleracije, a to se odraziti na kvalitetu vašeg odnosa.

Slobodni:

Vi možete očekivati situacije koje će biti vezane za vašeg bivšeg partnera. On još uvijek ne prihvaća da je kraj i vršit će pritisak na vas da pokušate još jednom. Kako stvari stoje, vi ćete ponovo oživjeti staru vezu.

ZDRAVLJE:

Stabilno bez promjena.

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

POSAO:

Potreban će vam biti oprez i mudrost. Pazite šta pričate i pred kime. Nisu svi onakvi kakvima se prikazuju. Neke osobe u vašoj poslovnoj sredini nisu sretne što ste dio tima i pokušat će vas uvesti u neke spletke.

LJUBAV:
U vezi:

Vaša ljubavna situacija bit će popraćena kako sa pozitivnim zbivanjima, tako i sa nekim negativnim. Imate ćete brojne razloge za sreću i brojne lijepe situacije, ali i one koje će u vama stvoriti dozu nervoze i razočaranja.

Slobodni:

Život je ponekad nepredvidiv, a takav će biti upravo vaš. Vi ćete se zbližiti sa osobom sa kojom nikada ni najmanje namjere niste imali. Okolnosti neke situacije, potaknut će u vama interes jedno za drugim

ZDRAVLJE:

Izbjegavajte svaki oblik stresa.

 

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

POSAO:

Vi se lakše nosite i snalazite kada vam ništa ne polazi za rukom, jer tako najčešće situacija izgleda kod vas. Bit ćete iznenađeni kako će vam sve polaziti za rukom i kako će se stvari odvijati u smjeru baš onako kako hoćete i želite.

 

LJUBAV:

U vezi:

U zadnje vrijeme često se susrećete sa problemima kada je u pitanju vaš ljubavni život. Međutim, u narednom periodu ta situacija će se bitno promijeniti i nastupit će jedan mirniji period u kojemu će vas problemi zaobilaziti. U narednom periodu bit ćete zadovoljni i sa partnerom i sa vašim ljubavnim životom.

Slobodni:

Naredni period neće donijeti nikakva bitna dešavanja na planu vašeg ljubavnog života. Vama to neće pretjerano teško pasti jer vi ste se navikli na samački život i zapravo volite svoju samoću.

ZDRAVLJE:

U ovom periodu za ovaj znak česte su promjene sa probavom, zato preporučamo više tekućine i laganiju prehranu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

POSAO:

U narednom periodu otvorit će vam se nova poslovna prilika koju ćete ostvariti ako ćete se odlučiti na rizik koji donosi. Kako stvari stoje, nećete riskirati nego ćete ostati gdje jeste, ali, razmislite ipak.

LJUBAV:

U vezi:

Naredni period i kada je vaš ljubavni život u pitanju, donijet će vam brojne situacije sa kojima ćete biti i više nego zadovoljni. Vaša ljubavna situacija ispunit će većinu vaših očekivanja, posebice nekih na koje već dugo čekate.

Slobodni:

U vaš život ušetat će jedna osoba koju od prije znate ali površno. Niste nikada sebe vidjeli u nekom odnosu sa tom osobom, ali vaš susret, probudit će znatiželju i potaknuti želju.

ZDRAVLJE:

Odmarajte više i više spavajte. Previše se iscrpljujete. Odrazit će se na vaš imunitet.

Stranice: 1 2