U NAREDNA 3 DANA: Za OVE znakove već od sutra počinju dani NAJVEĆE SREĆE – sve što SRCE POŽELI ĆE i DOBITI!-/

U NAREDNA 3 DANA: Za OVE znakove već od sutra počinju dani NAJVEĆE SREĆE – sve što SRCE POŽELI ĆE i DOBITI!-/

26 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Sam početak sedmice počet će vam užurbano i sa mnogo posla i obaveza. Općenito će za vas ova sedmica biti sa kroničnim nedostatkom vremena, pa zato svaki slobodni trenutak koji uhvatite, pošteno se odmorite i posvetite sebi.

 

 

ŠKORPIJA

Kroz naredna tri dana doživjet ćete razočaranje osobe koja vam je vrlo bliska. Bit ćete zbunjeni i ništa vam neće biti jasno, kako, zašto i zbog čega. Ponekad ne postoje odgovori koji bi vas zadovoljili i koje bi razumjeli. Ponekad jednostavno okrenite leđa osobama koje vas ne poštuju i ne cijene.

 

 

STRIJELAC

Naredni dani mogli bi vam donijeti ljubavnu sreću i vijesti, odnosno odgovor na koji dugo čekate. Osoba koja vrlo dobro zna što osjećate će vam vrlo vjerojatno uzvratiti osjećaje na isti način.

 

 

JARAC

Početak sedmice vam donosi poslovni uspjeh i poslovne informacije koje će vam biti od velike važnosti. Vaš trud, rad i upornost bit će nagrađeni onako kako to i zaslužujete.

 

 

VODOLIJA

Postoji velika mogućnost da se kroz naredna tri dana u vaš život vrati jedna osoba iz prošlosti. Ne mora to nužno biti bivša ljubav. To može biti osoba sa kojom nemate dobre odnose ili čak netko iz kruga obitelji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ponekad stvari nisu onakve kako izgledaju na prvi dojam. Kroz naredna tri dana, prije nego reagirate, djelujete, odlučite nešto ili kažete nešto nepromišljeno, sagledajte situaciju iz više uglova. Moguće su situacije koje će vas navesti na krivi trag ili zaključak.

Stranice: 1 2