LJUBAVNI HOROSKOP za 28. jun: Saznat će se jedna TAJNA, a jedna veza bi zbog toga mogla doživjeti SVOJ KRAJ!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. jun: Saznat će se jedna TAJNA, a jedna veza bi zbog toga mogla doživjeti SVOJ KRAJ!-

26 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vi više ne znate gdje ste i na čemu ste po pitanju ljubavnom  života. Nekada vam se čini da je sve divno  i krasno, a nekada niste zadovoljni sa ničime.  Posložite nemir u glavi i odlučite što zapravo želite.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vi ste se napokon izborili za ono što ste htjeli i trenutno uživate u ljubavi. Vaš voljena osoba vam svakim danom sve više pokazuje koliko joj je stalo i uživate u tome, jer upravo ste čeznuli za tim.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

U odnosu na protekli dan, situacija će se poprilično smiriti. Vaš partner je prepun ideja koje vam se ne dopadaju. Uspjet ćete to riješiti na obostrano zadovoljstvo. Uspjet ćete postići da od nekih nauma odustane, no neke će ipak htjeti sprovesti u djelo. Napet dan po pitanju ljubavnih odnosa. Komunikacija svedena ili na rasprave ili na onaj dio razgovora koji je neophodan.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Poprilično ćete promijeniti odnos prema vašem partneru što će pozitivno djelovati i na vašu voljenu osobu. Svakako se niste lijepo ponašali i upravo to je unosilo nemir u vašu vezu kao i prepirke i svađe. Danas vas čeka jedan dosta mirniji dan po pitanju ljubavnog života.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaš partner je prepun tajni što na vas negativno djeluje i stvara vam nervozu. Istovremeno vi se borite protiv toga, ali kako stvari stoje, vaš interes za vašim partnerom je popustio i više nemate one osjećaje kakve ste imali prije. Počinjete razmišljati da li vaša veza ima smisla i da li ćete biti sretni ukoliko ostanete u toj vezi.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vi svome partneru neprestano govorite kako volite, kako vam je stalo i obasipate sa svim onim lijepim izljevima ljubavi koje svaki čovjek želi i voli čuti. Ali, vaše ponašanje nije u skladu sa vašim riječima. Vaše ponašanje se ne podudara sa onim što govorite. Vaš partner to vidi i osjeća. Nemojte misliti da vam vjeruje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vaša nervoza i nedostatak motivacije se nastavlja od prethodnog dana. Tako bezvoljni, nećete imati volje ni za vašu voljenu osobu, kao ni za razgovor i zajedničko druženje. Partner će vas svakako pokušati oraspoložiti, ali bezuspješno.

Stranice: 1 2