DNEVNI HOROSKOP za 28. Jun: Jednog znaka će pratiti poslovni problemi, ali u toku dana će dobiti VELIKI NOVAC!-

DNEVNI HOROSKOP za 28. Jun: Jednog znaka će pratiti poslovni problemi, ali u toku dana će dobiti VELIKI NOVAC!-

26 lipnja, 2022 0 By Admin

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Neke stvari vam neće odgovarati u poslovnom okruženju, ali svijesni ste da ne možete ništa mijenjati, nego se prilagoditi tome. Budite mudri i čekajte povoljan trenutak kada ćete vi moći upravljati određenim stvarima i kada će se drugi prilagođavat vama. U danu ispred vas, nemojte zanemarivati riječi i potrebe vašeg partnera. Koliko god dan bio težak i s manjkom volje, posvetite se potrebama partnera.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Na poslovnom planu, nervirat će vas što će vam neke osobe uporno nametati svoje mišljenje kako da određene stvari napravite. Vi imate svoj ritam, ali ponekad neki savjet i nije loš. Na ljubavnom planu osjećat ćete se nemirno. Taj nemir izazvat će vaš partner svojim nekim postupcima. Nećete biti raspoloženi da sa partnerom analizirate riječi i postupke, nego ćete sa sami nositi i izboriti sa njima.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Na poslovnom planu doći će do nekih promjena. Bit će sasvim očito da se mnoge stvari odvijaju drugačije. Nastojte se što prije prilagoditi, jer ionako ne može ništa promijeniti. Na ljubavnom planu, neke osobe mogle bi unijeti nemir u vas sa nekim informacijama koje će doći do vas. Nećete čekati dugo da pitate partnera o tome. Odgovor i objašnjenje bit će u smjeru na vaše zadovoljstvo.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Na poslovnom planu, doći će do razočaranja u jednu osobu. Uvidjet ćete da nije onakva osoba kakvom se predstavlja i da ste bili u zabludi i prevareni. Na ljubavnom planu, morat ćete donijeti zajedičke neke odluke, no vi ćete te odluke prepustiti svome partneru.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Na poslovnom planu pokušat ćete se prilagoditi okolini da bi izbjegli moguće sukobe i nesuglasice. Ta konstantna oglušivanja, utječu na vaše psihičko stanje i uzrokuju vam nervozu. Možda za promjenu da se postavite da se drugi prilagode vama.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Dan ispred vas, bit će težak, kako na poslovnom planu, tako i izvan njega. I najmanje aktivnosti, vama će predstavljati problem i teško ćete ih obavljati. I ljubavni dan bi mogao biti napet. Vaše čudno ponašanje izazvat će vašeg partnera da vas pita što vas muči. Međutim, vi nećete biti raspoloženje da objašanjavanja i odgovore.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Za razliku od većine dana, danas će vam vaše na vrijeme na radnom mjestu biti bijeg od života i stvarnosti. Radeći, nećete se prepuštati mislima i brigama koje imate. Na ljubavnom planu partner će vam stvoriti nervozu, jer ćete primjetit da je odustan i zaokupljen nekakvim mislima, a to neće htjeti podijeliti sa vama.

Stranice: 1 2