DNEVNI HOROSKOP 27. Jun: jedan znak će biti na korak do toga da ostvari svoje želje, a jedan se mora klonit rasprava i naoružat strpljenjem!-

DNEVNI HOROSKOP 27. Jun: jedan znak će biti na korak do toga da ostvari svoje želje, a jedan se mora klonit rasprava i naoružat strpljenjem!-

25 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Danas je jedan od onih dana koje nazivamo “moj dan”. Danas će vas pratiti sreća i uspjeh što god radili i kuda god krenuli. Iskoristite ovaj dan i na stvari koje odgađate, mogle bi biti uspješni i po tom pitanju. Iskoristite dane poput ovog danas.

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Ovo vrijeme pozitivno utječe na vas i vaše raspoloženje. Upravo takav će vam biti i današnji dan. Većinu dana osjećat ćete se lijepo i sretno. Osim toga, uspjet ćete riješiti problem koji je nastao između vas i vama bliske osobe.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Imate ćete promjene raspoloženja od tuge do velike sreće. Prate vas problemi i na ljubavnom planu i na poslovnom planu. Riješite danas sve nesuglasice koje imate, jer inače će vas to sve više mučiti. U poslovnom okruženju pazite kome vjerujete, ako vam je radni dan. Nisu svi s dobrim namjerama, iako tako možda izgleda.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Danas budite spremni na razočaranja. Razočarat će vas vama vrlo bliska osoba. Shvatit će te da tu osobu ustvari ne poznajte ili bar ne u onoj mjeri u kojoj ste mislili da poznajete. To će u vama izazvati bujicu emocija i više tu osobu nećete gledati i osjećati na način kao do sada.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Danas ćete imati prilično stabilan dan. Ne zato što će takav biti, nego zato što ćete vi odlučiti da takav bude. To ne znači da nemate ili da će problemi nestati. Ne odlažite probleme, jer tako neće nestati. Riješite danas sve nesuglasice koje imate sa vama bliskom osobom.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Od samog jutra ćete biti nervozni. Nećete se dovoljno naspavati i sve što danas budete obavljali i radili, predstavljat će vam  veliki napor i problem. Poradite danas na svome fizičkom i psihičkom zdravlju. Fizička aktivnost je jako dobra za izbacivanje negativne energije iz organizma, te se samim time psihički odmornije osjećate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Danas je dan u kojemu morate početi misliti na sebe, svoje želje i svoje potrebe. Danas ćete ispred svih staviti sebe, jer ćete shvatit  da predugo udovoljavate svima, a sebe stavljate uvijek u drugi plan.

Stranice: 1 2