LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Jun: Jedan znak mora HITNO promijeniti ponašanje prema partneru, jer će ga IZGUBITI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Jun: Jedan znak mora HITNO promijeniti ponašanje prema partneru, jer će ga IZGUBITI!-

24 lipnja, 2022 0 By Admin

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Danas zvijezde imaju naglasak na ljubav što znači da vas čeka divan dan sa partnerom. Ako u zadnje vrijeme niste imali dovoljno vremena da se posvetite vašem ljubavnom životu i partneru, danas ćete ga imati. Sve ono što do sada nije išlo u najboljem pravcu, danas će ići i nestat će određene brige vezane za vaš ljubavni život.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vaša intuicija će u danu ispred vas biti više nego dobra i više nego izražena. Neke stvari vam vaš partner taji i po nekim pitanjima nije iskren, a vi ćete to danas vrlo dobro osjetiti i postaviti mu pitanja na koja neće imati odgovore. Neke stvari ćete saznati koje do sada niste znali. Nema mjesta za paniku, ništa što bi vas moglo poniziti ili rastužiti.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Danas ćete vi imati svoje ideje, a partner će imati svoje ideje. Nećete se moći dogovoriti oko toga, a vi nećete biti spremni na kompromis. Nastavit ćete raditi svoje zanimacije i nećete dozvoliti da vas bilo tko omete u tome. I to je u redu. To nikome neće naštetiti, pa ni vašoj vezi.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Zvijezde imaju naglasak na nova poznanstva. Vi bi vrlo lako mogli danas nekoga upoznati prema kome bi razvili interes i privlačnost već od samog početka druženja. Zvijezde vam u vaš život šalju osobu koja će vas osvojiti već na prvi pogled.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Zvijezde su vam danas naklonjene i vaše opće stanje organizma će biti pozitivno. Vi ćete biti vidno razigrani i raspoloženi, te ćete tu svoju pozitivu prenijeti i na vašeg partnera. Slijedi vam lijepa i romantična večer i ugodno druženje. Razmijenjivat ćete nježnost i jedno drugome dati do znanja koliko jedno drugom značite.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vi ste jaki na riječima i uvijek imate spreman i adekvatan odgovor na sve, a to će u danu ispred vas i kada su ljubavni odnosi u pitanju, biti dosta naglašeno. To će pomalo naljutiti vašeg partnera, jer kada je verbalna komunikacija u pitanju, uvijek izlazite kao pobjednik.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vi ćete u danu ispred vas dobiti odgovore na neka pitanja na koja već neko vrijeme nemate odgovore. Ako u svog partnera sumnjate, danas ćete dobiti odgovore na svoju eventualnu sumnju. U večernjim satima imat ćete susret sa jednom osobom. Držite taj odnos na vidnoj distanci.

Stranice: 1 2