U NAREDNA 3 DANA: Ovan razočaran, Raku će biti stresno, Škorpija riješava probleme, a evo što i OSTALE zodijake čeka!-/

U NAREDNA 3 DANA: Ovan razočaran, Raku će biti stresno, Škorpija riješava probleme, a evo što i OSTALE zodijake čeka!-/

22 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Cijela sedmica vam je stresna, a posebno će taj stres biti izražen upravo u petak. Jedva ćete čekati dane vikenda i imat ćete potrebu provesti svo vrijeme sami sa sobom odmarajući i spavajući. No, ako ste u vezi, ne zapostavite voljenu osobu, jer ipak su to dani u sedmici kada se ima više vremena za ljubavni život.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav vam zadaje mnoge brige i glavobolje. Dani vikenda će biti idealni za riješavanje ljubavnih problema. Otvoreno popričajte sa voljenom osobom i pronađite riješenje za vaše probleme.

 

 

STRIJELAC

Petak će vam pogodovati i donijeti razloge za sreću. No, dani vikenda neće biti takvi. U danima vikenda shvatit ćete da se vjerovali osobama koje su vaše povjerenje iznevjerili. Nećete ništa moći napraviti po tom pitanju. Neka vas to ne izbaci iz ravnoteže. Posvetite se osobama koje vas zaslužuju. Na ostale ni ne mislite.

 

 

JARAC

Naporni dani su iza vas i jedva čekate dane vikenda da se pošteno naspavate i odmorite. No, ipak će vam dani vikenda biti u znaku iznenađenja. Imat ćete priliku provesti večer sa jednom Vagom. Nemojte puno razmišljati. Prihvatite.

 

 

VODOLIJA

Petak će vam biti stresan dan, posebno kada je riječ o poslovnom životu. No, dani vikenda će biti prava uživancija za vas u kojima ćete se moći posve posvetiti sebi i dragim osobama, kao i zasluženo odmoriti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Petak vam neće donijeti bitnije promjene, ali dani vikenda mogli bi vas poprilično šokirati. Saznat ćete da vas je izdala osoba kojoj ste bezuvjetno vjerovali. Nećete to lako prihvatiti i pomiriti se sa tom činjenicom. Ta osoba će od vas tražiti drugu šansu. No, prije nego odlučite, malo razmislite. Možda nije tako strašno kako izgleda.

Stranice: 1 2