DNEVNI HOROSKOP za 24. Jun: Jedan znak mora shvatiti da griješi – što prije, to bolje, inače će snosit posljedice!-

DNEVNI HOROSKOP za 24. Jun: Jedan znak mora shvatiti da griješi – što prije, to bolje, inače će snosit posljedice!-

22 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Zvijezde imaju naglasak na poslovne vode, stoga ako ste planirali neke promjene što se tiče posla, danas je idealan dan za to. Vama nedostaje hrabrosti da bi unijeli neke promjene. Poslovne prilike vam se otvaraju, ali vi ih ne prihvaćate. Niste osoba koja se upušta lako u rizik, a na sve nepoznato u koje niste dovoljno upućeni i koje dovoljno ne poznajete, vi gledati kao rizik.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dan bi mogao donijeti oštru komunikaciju kada je o poslovnom planu riječ. Vladat će opće nezadovoljstvo i većina vaših radnih kolelga bit će nervozna i napeta. Doći će do raznih konflikata u koje bi i vi mogli biti uvučeni. Dan je povoljan za sklapanje novih poznanstava i prijateljstava. Ukoliko izađete, moguće da ćete upoznati nekog zanimljivog.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

S poslovne strane neće sve proteći mirno. Dat ćete si za pravo da radnom kolegi date koristan savjet, međutim to će biti shvaćeno kao kritika i možete očekivati burne reakcije. Svemu tome svjedočit će i vaši nadređeni koji će stati u vašu obranu. Osim toga, dobit ćete poziv za popodnevno druženje od vama drage osobe. Iskoristite ostatak dana za opuštanje.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Dan pred vama će svakako biti naporan sa manjkom vremena, a pogotovo slobodnog vremena. Bit ćete zauzeti od početka dana do samog kraja dana. Osim toga, možete očekivati da se vaši planovi počnu razvijati u pravcu u kojem želite. Riješit ćete neke probleme i situacije koje vam već neko vrijeme ne daju mira.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan će biti napet i težak kada je poslovni plan u pitanju. Posla će biti u toj mjeri da ga nećete moći odraditi u radnom vremenu, pa je moguć i prekovremeni rad. Osim toga, vladat će opća nervoza u poslovnim redovima, te su mogući konfikti sa nekim radnim kolegama. Netko će vam uputiti provokatorsku kritiku koju vi nećete dobro prihvatiti. Reakcija će biti neizbježna.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Pred vama je dan koji bi vam mogao donijeti pozitivna zbivanja i susrete, posebno na poslovnom planu. Vaše zalaganje će pohvaliti i podržati vaši nadređeni, pa čak i neke radne kolege od kojih ćete se tome najmanje nadati. Osim toga, ostvarit ćete komunikaciju sa osobom koja vam se sviđa. Očekujte ugodne razgovore.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vi ste maksimalno usmjereni i fokusirani na posao, kao i na vaše financije. Trenutni posao nije ono što vas u cijelosti zadovoljava, a tako ni financijska primanja. Nedavno ste dobili ponudu za poslom u inostranstvu. Niste osoba koja voli velike promjene. Ukoliko se odlučite na taj korak, dobro razmislite što vam dobrog to može donijeti, a što odnijeti.

Stranice: 1 2