STIŽU DANI PUNI BURE – raskidi, slomljena srca, izdaja, ALI rađa se i jedna NOVA LJUBAV!-/

STIŽU DANI PUNI BURE – raskidi, slomljena srca, izdaja, ALI rađa se i jedna NOVA LJUBAV!-/

21 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Još uvijek gajite nadu da ćete ponovo biti sa bivšim partnerom, iako vam postaje jasno da je to gotovo nemoguće. Ali ipak nepopravljivi sanjar u vama se i dalje tome nada. Nažalost karte ne vide više vas u toj vezi. Vaš bivši partner ima novi ljubavni život i kako sada stvari stoje, nema mjesta za vas u životu bivšeg partnera.

 

 

ŠKORPIJA

U danina do kraja sedmice  u vašoj vezi potegnut će se neka pitanje vezana za vašu prošlost o kojima vi nerado razgovarate sa partnerom, ali to vašeg partnera ne spriječava da vas podsjeća svako malo na to. Ukoliko se uspijete savladati i ne reagirati burno, proći će mirno.

 

 

STRIJELAC

Karte za vas ne prognoziraju povoljne ljubavne dane. Baš naprotiv, mogući su sukobi i nesuglasice. Ali za utjehu, dani će vam pogodovati za poslovni život, no kao što sto rekli, ne i za ljubav. Vaša očekivanja se neće ispuniti.

 

 

JARAC

Već neko vrijeme vam postaje jasno da ste svoje srce dali krivoj osobi, odnosno nekome tko vam iz nekog razloga ne može istom mjerom uzvratiti ljubav. To vas rastužuje, ali koga ne bi u takvoj situaciji. Vrijeme će učiniti svoje i s vremenom ćete to prihvatiti i krenuti dalje.

 

 

VODOLIJA

Karte vam ne predviđaju povoljnu ljubavnu situaciju u periodu do kraja ovog tjedna. Zato bi bilo najbolje da ništa ne forsirate i da ne započinjete bilo šta, jer bi stvari mogle izmaknuti kontroli i razviti se u potpuno suprotnom smjeru od onoga kako ste si zamislili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Na prvom mjestu neka vam budu vaši snovi i vaše želje i to je ono što je općenito najvažnije, a u ovom slučaju najvažnije za vas. Vi najbolje znate što i kako želite i nemojte dozvoliti drugima da se miješaju ili da imaju bilo kakav utjecaj na vas.

Stranice: 1 2