LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Jun: Jedan znak će imati susret s jednom osobom, a taj susret bi mu mogao promijeniti cijeli život!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Jun: Jedan znak će imati susret s jednom osobom, a taj susret bi mu mogao promijeniti cijeli život!-

21 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vaš partner potegnut će danas pitanje vaše zajedničke budućnosti. Pojavio se strah da vas ne izgubi i želi znati da li ste spremni i da li želite započeti zajednički život. Ukoliko nemate dvojbe oko toga, nema razloga onda da ga odbijete.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Osjećat ćete se usamljeno i tužno. Bit će vam potrebno puno ljubavi i pažnje od partnera. Sakrijte se u partnerov zagrljaj i objasnite kako se osjećate. Ovakvi dani vam nisu česti i zato se prepustite osjećajima kakvi god da jesu. Bitno da vas ima tko prigrliti

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Pred vama je dan u kojemu ćete imati priliku riješiti sve probleme koje imate sa partnerom. Najvjerojatnije je da će do toga doći, pa bi naredni period kako sad stvari stoje, trebao biti dosta skladniji i mirniji. Velike su šanse da slobodni pripadnici ovog znaka započnu ljubavnu vezu.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Od vaše ljubavne veze očekujete puno ili bolje reći previše. Vaša očekivanja partner vam jednstavno ne može ispuniti. Osim toga, tražite stvari koje ni sami niste spremni dati. Kompromisa se držite, a očekivanja neka vam budu realnija.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Bez razloga sumnjate u partnera i bespotrebno stvarate nervozu u vezi, a ne vidite koliko mu je stalo do vas. Danas za promjenu pokažite mu da vidite koliko vas voli, umjesto da radite problem zbog ljubomore koje nema.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Dan ne pogoduje vašem znaku kada je u pitanju ljubav i ljubavni odnosi. Moguće su svađe, rasprave i nesuglasice. Najbolje da ne potežete neke teže teme ili razgovore ukoliko trebate nešto zajednički odlučiti. Slobodni pripadnici ovog znaka najbolja da danas ne započinju vezu ukoliko budu u prilici.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Puno toga bi trebalo promijeniti u vašem ljubavnom odnosu. Međutim, za sve je potrebno dvoje ili više. U ovom slučaju vi sami ne možete nešto postići po pitanju vaše veze ukoliko vaš partner ne surađuje i nema iste želje i ciljeve kao i vi. Ukoliko je vašem partneru stalo, skupa sa vama će se truditi da izvedete vezu na pravi put.

Stranice: 1 2