DNEVNI HOROSKOP za 23. Jun: Riba mora zaboraviti na PONOS, Ovan će biti SRETAN, Blizanci NEĆE,a jedan znak će imati priliku za LJUBAV!-

DNEVNI HOROSKOP za 23. Jun: Riba mora zaboraviti na PONOS, Ovan će biti SRETAN, Blizanci NEĆE,a jedan znak će imati priliku za LJUBAV!-

21 lipnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U vaš život ušetat će osoba sa kojom već dugo nemate kontakt ili zbog sukoba ili jednostavno jer vas je način života udaljio. Osoba će vas na neki način kontaktirati. Pozivom ili porukom.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Očekujte poziv ili neku vrstu kontakta. Netko iz vaše prošlosti, puno misli na vas. Taj netko, odlučio se vratiti u vaš život i zauzeti opet svoje mjesto u vašem životu. Nekoga ćete dobiti, a nekoga možda izgubiti. Moguć je danas sukob sa jednom osobom.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Dan će biti kao stvoren i kao oblikovan po vašim željama. Jedan od onih dana kada nam sve polazi za rukom. Jedan od dana kada je raspoloženje na vrhuncu, a osmjeh na licu bez posebnog razloga. Uživajte.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan će vam donijeti jednu vijest, odnosno informaciju o jednoj osobi. To ćete saznati preko treće osobe. Informacija nije nešto što ćete očekivati i svakako će vas iznenaditi. Prije nego išta poduzmete, pokušajte provjeriti koliko je to točno.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Dan ćete najviše provesti okupirani sa mislima vezano za vašu prošlost. Vama često pada prošlost na pamet i osobe iz prošlosti u toj mjeri da zaboravite na sadašnjost, pa i budućnost. Fokusirajte se na budućnost. Prošlost ionako ne možemo ni vratiti ni mijenjati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Očekujte vas situacija u kojoj u kojoj ćete vi morati odigrati važnu ulogu, ponajviše za sebe. Morat ćete odlučiti da li vam je bitnije da ponosno odbijete nekoga i nešto ili ipak pomalo ponizno prihvatite. Ne treba puzati pred nikim, ali za svoju dobrobit, ponekad treba progutat ponos. Možete biti na dobitku ili ćete ponosno odbiti.

Stranice: 1 2