DNEVNI HOROSKOP za 13. Februar: Ovaj dan će jednom znaku biti DAN za PAMĆENJE!-

DNEVNI HOROSKOP za 13. Februar: Ovaj dan će jednom znaku biti DAN za PAMĆENJE!-

12 veljače, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Dosta loša poslovna situacija obilježit će dan pred vama. Nečete tu moći puno učiniti, ali ipak pokušajte ublažiti moguću štetu. Očekuju vas i nevolje u krugu obitelji koje ćete morati riješiti što prije. Neugodan i težak dan je pred vama pa će vam biti potrebno mnogo koncentracije i smirenosti.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan na poslu proći će mirno i očekivano, ali bi mogli imati manjih nesuglasica sa partnerom. Pokušajte smiriti situaciju dok je vrijeme, ne upuštajte se u bespotrebne rasprave jer će to loše završiti.

 

 

BLIZANCI

Puno poslovni i puno privatnih obaveza je danas pred vama i ne znate što prije obaviti. Isplanirajte si dan i obavite samo ono najnužnije. Ne dozvolite da nervoza zavlada jer će se to sigurno preliti i na vaš ljubavni život. Budite jako oprezni danas.

 

RAK

Danas je pravi dan za vaš odmor i opuštanje. Sve bitne stvari ste napravili pa danas priuštite sebi dan samo za vas. Učinite ono što želite i ispunite si neku od svojih želja, zaslužili ste.

 

 

LAV

Manji poslovni problemi danas neće puno utjecati na vaše opće raspoloženje. Učinite ono što ste naumili, iznenadite partnera i pokažite mu svu svoju ljubav. Bit će to krasan dar za partnera i prekrasan romantičan dan za oboje.

 

 

DJEVICA

Ne vjerujte toliko radnim kolegama jer vas počinju pomalo iskorištavati. Pokušajte biti dobri sa svima, ali uz određene granice. Vi niste dužni odrađivati tuđe poslove, a sve zbog neke lažne kolegijalnosti. Izborite se za sebe i za svja prava.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2