OVAJ znak će se mnogo KAJATI, a jedan će shvatiti da povratka ljubavi nema! Saznajte što i vaš znak čeka do kraja sedmice!-/

OVAJ znak će se mnogo KAJATI, a jedan će shvatiti da povratka ljubavi nema! Saznajte što i vaš znak čeka do kraja sedmice!-/

20 lipnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Nova šansa je nešto što će obilježiti ovo vrijeme do kraja sedmice. Možda sada i ne znate o čemu se radi, ali ubrzo će vam sigurno postati jasnije. Potrudite se iskoristiti tu novu priliku, jer je pitanje da li će se ikada više ukazati. Ne bojte se uhvatiti u koštac sa životom, jedino tako ćete moći napredovati.

 

 

ŠKORPIJA

Pazite što obećajete partneru, jer obećanje treba i ispuniti. Barem će partner to očekivati pa zato obećajte samo ono što ste u stanju ispuniti. Posla imate preko glave i često kod kuće razmišljate o njemu. To vam neće puno koristi donijeti, samo brigu i nervozu. Pokušajte posao ostaviti tamo gdje mu je i mjesto, na poslu.

 

 

STRIJELAC

Osmjeh vam neće silaziti sa lica, jer ćete uspjeti ostvariti jednu vašu želju zajedno sa vašim partnerom. To će vas jako razveseliti, a iznenađenje na poslu će vam učvrstiti osmjeh na licu na duže vrijeme. Zaista se sve posložilo po vašem planu i trebate biti zadovoljni zbog toga.

 

 

JARAC

Sjajan period do kraja sedmice za vas i ostvarenje vašeg plana koji pokušavate ostvariti neko vrijeme. Puno truda i upornosti konačno bi vam se moglo isplatiti jer ćete konačno uspjeti u tome. To će vam donijeti osmjeh na lice i veseli i buran vikend pred vama.

 

 

VODOLIJA

Ono što odgađate ne možete odgađati vječno. Kad tad doći će vrijeme kada ćete morati donijeti neke odluke bitne za vas. Što prije to učinite, prije ćete okrenuti stranicu u životu i krenuti u pravom smjeru. Sada je vrijeme da to učinite, sada vam zvijezde donose hrabrost za donošenje odluka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Sve kao i ranije, ni bolje ni gore. Već vam je dosadio takav tempo života, ali iz vlastite kože se ne može. Tako je sada što ne znači da se nešto neće promijeniti. Zvijezde će vam sigurno ubrzo donijeti neke promjene samo pripazite što želite, jer želje će vam se i ostvariti.

Stranice: 1 2